Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prvi maj u Brelima – 3 dana već od 684 kn po osobi

Bluesun hotel
Foto: Bluesun Hotels & Resorts
1/9
PR
Autor
PR članak
17.04.2014.
u 08:30

Prvomajski produženi vikend provedite s obitelji u Brelima, biseru Makarske rivijere. Za boravke u razdoblju do 04. svibnja rezervirajte 3-dnevni odmor u Bluesun hotelima smještenima uz plažu Punta rata koja oduzima dah.

Pozicionirani tik uz more u prekrasnim Brelima, Bluesun hoteli Marina 3* i Berulia 4* pozivaju vas u oazu mira na Makarskoj rivijeri. Posebne pogodnosti očekuju obitelji koje se odluče na dolazak u Brela.

Za Vašu djecu do 2,99 godine starosti smještaj je besplatan, a djeca od 3 godine do 13,99 godina ostvaruju 50% popusta na cijenu po osobi u sobi kao treća odrasla osoba.

Smješten u idiličnom okružju i zaklonjen od prometnica, Bluesun hotel Marina*** pravo je mjesto za odmor s djecom. Bogati buffet stolovi u restoranu hotela Marina kombiniraju mediteranska i kontinentalna jela koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Bluesun hotel Berulia**** nalazi se pred svojom izdvojenom plažom čije uvale pružaju savršenu intimu. Opustiti se možete na ležaljkama uz veliki otvoreni bazen, a onima koji ni na odmoru ne zaboravljaju tjelovježbu na raspolaganju je fitness dvorana.

Bogata ponuda izleta
Neka vas tijekom boravka u Brelima inspiriraju izleti na jedinstvene lokacije u okruženju. Najpopularniji je poludnevni izlet u Park prirode Biokovo, u kojem ćete otkriti novi svijet raskošne mediteranske ljepote, bogate prošlosti i žive tradicije. Izlet uključuje prijevoz mini busom, vodiča, snack-kavu, kolače i domaću rakiju.
Cijena: 36 eur

Plava zastava i časopis Forbes – jeste li znali?
Najistaknutija plaža Makarske rivijere je čuvena Punta rata, koju je američki časopis Forbes uvrstio među 10 najljepših plaža na svijetu, gdje zauzima visoko 6. mjesto, dok se u Europi našla na samom 1. mjestu!

Nacionalni koordinator projekta "Plava zastava" - pokret prijatelja prirode "Lijepa naša" je također odao priznanje Punta rati dodijelivši joj status plaže s plavom zastavom.

Prava znamenitost brejanskih plaža je Kamen Brela, jedinstvena pojava i zaštitni znak kraja. Kamen je omiljeno mjesto za fotografiranje turista za uspomenu na nezaboravan odmor u Brelima.

Želite prijaviti greške?