Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biograd na Moru

Priuštite si jedinstven doživljaj Mediterana u proljeće u Ilirija Resortu

Hotel Ilirija
Foto: Promo foto National Geographic
1/4
04.05.2015.
u 21:41

Turistički i nautički centar Biograd pruža najbolje i najljepše od sjeverne Dalmacije, a Hoteli Ilirija Resorta omogućit će vam odmor baš po vašoj mjeri

Smješteni na samoj obali mora, u centru Biograda na Moru, Hoteli Ilirija Resorta okruženi su netaknutom prirodom i sa sadržajima za cijelu obitelj omogućavaju vam odmor o kakvom ste oduvijek sanjali. Topli proljetni dani, procvjetala priroda, sunce, šum mora i jedinstvena ponuda Ilirija Resorta savršen su recept za idealni proljetni odmor. Okruženi bajkovitim prizorima mora, sunca i kamena, koji se dizajnom preslikavaju na samu unutrašnjost i sadržaje, stvarajući jedinstvenu cjelinu s prirodom, Ilirija Resort hoteli brojnim dodatnim aktivnostima omogućuju vam otkrivanje zavodljive biogradske i zadarske rivijere, uživanje u netaknutoj prirodi, te istraživanje drevnih starohrvatskih vremena kroz jedinstveni ambijent i autohtoni jelovnik.

S prestižnom lokacijom na samoj obali mora, nedaleko stare gradske jezgre i prekrasnim pogledom na Pašmanski kanal hoteli Ilirija Resorta nude jedinstveni doživljaj Mediterana. U sklopu Ilirija Resorta nalaze se hoteli Ilirija, Adriatic i  Kornati, a svaki hotel priča jedinstveni priču i predstavlja idealan odabir kako za obiteljski odmor, aktivni odmor uz atraktivne sportske sadržaje, izlete i izazove, opuštajući odmor uz duge šetnje, nautičare, tako i za poslovne seminare, bankete i team building za tvrtke. Hotel Adriatic smješten je na samoj plaži u borovoj šumi te je jedinstven primjer suvremenog hotela na hrvatskoj obali. Kroz dizajn hotela Kornati provlači se tema Nacionalnog Parka Kornati, a iz hotelske sobe pruža se pogledom na jug i prekrasno otočje. Jedinstveni doživljaj Mediterana kroz cjeloviti pristup najbolje ćete iskusiti u Hotelu Ilirija, smještenom uz samu obalu mora, tik uz staru gradsku jezgru kraljevskog grada Biograda, okruženog prekrasnom prirodom, morem i borovom šumom. Vrhunski opremljen kako za opuštajući tako i za aktivni odmor kroz Hotel Ilirija prožimaju se elementi Dalmacije, a kamen, more i palme nastavljaju se na romantičnu promenadu dugačku dva kilometra. Wellness centar, terasa, kompletno opremljene konferencijske dvorane, hotelska marina, pripadajući sportski centar, bogati animacijski i zabavni program – bogata ponuda zadovoljit će i najzahtjevnije goste.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se sportsko-rekreacijski park s četrnaest teniskih terena, biciklističkim stazama dugima 40 km koje vode sve do Vranskog jezera, novoizgrađena šetnica uz more dugačka 1,5 km, otvoreni bazen s grijanom vodom, olimpijski bazen Aquatic centra, a'la carte restoran, cocktail bed bar Lavender, programi animacije za djecu i odrasle, a za opuštanje duha i tijela pobrinut će se Medical Wellness Centar Salvia.

U neposrednoj blizini nalazi se čak pet nacionalnih parkova te dva parka prirode, a Biograd predstavlja idealnu destinaciju za upoznavanje svih prirodnih i kulturoloških ljepota Hrvatske. Ljubitelje aktivnog odmora oduševit će organizirani rafting na Zrmanji te jahanje u Ravnim Kotarima, dok su razgledavanje znamenitosti Zadra i Nina te izlet na imanje Agroturizma Ilirije, čuvenih Ražnjevića Dvora, gdje možete kušati domaće dalmatinske delicije poput pršuta, vina i maslinovog ulja, idealan odabir za one željne opuštanja i mirnijeg odmora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije