Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
subotnji ručak

Prijedlog za ručak: Brzi i fini gulaš s domaćom tjesteninom

Gulaš
Foto: Scoopshot / Dona
21.11.2014.
u 12:48

Za ovo jelo bit će vam potrebno oko 45 minuta i oko 60 kuna

SASTOJCI: 500 g svinjetine, luk, mljevena paprika, 1 crvena paprika, 1/2 l temeljca, 2 rajčice, žlica koncentrata rajčice, sol, papar, ulje, peršina

PRIPREMA: Svinjetinu i povrće narežite na kockice, luk na sitnije. Na malo ulja pirjajte luk, a kad se opusti, dodajte meso, papriku i rajčicu. Začinite, pospite mljevenom paprikom i pirjate poklopljeno da se prožme, podlijevajte temeljcem. Pred sam kraj umiješajte koncentrat rajčice i kuhajte još 5 minuta. Pospite peršinom. Servirajte uz domaću tjesteninu.

>>Gulaš od mesa bizona ili odrezak od zebre zdraviji i bogatiji proteinima doli govedina i junetina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije