Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravo&ukusno

Preuzmite knjižicu najboljih ljetnih smoothie recepata

MZK
Foto: Shutterstock
1/3
31.07.2014.
u 08:17

Zdravo osvježenje od vrućih dana potražite u nekom od ukusnih recepata za ljetne smoothie koje vam donosi Mršavimo zajedno klub

Mršavimo zajedno klub, uz pomoć zaljubljenika u zdrav i aktivan način života, otkrio je recepte za najbolje ljetne smoothije. Svi oni vrijedno su nam slali svoje ideje za pripremu savršenih smoothija, a u knjižici koju vam donosimo možete naći 15 najboljih recepata koji će u vaš dan unijeti kratko osvježenje za vruće dane. Nadamo se da će vas neki od naših prikupljenih recepata inspirirati da i sami pokušate napraviti ovo zdravo piće. Zahvaljujemo svima na izvrsnim receptima koji su u velikom broju pristigli na našu adresu.Drago nam je vidjeti kako svatko od vas ima vlastiti način pripreme zdravih smoothija.

Svoj primjerak knjižice s 15 najboljih recepata koje možete pripremiti u vlastitoj kuhinji preuzmite ovdje!

Mršavimo zajedno klub je online servis za mršavljenje koji okuplja sve ljude koji žele izgubiti kilograme na zdrav i prirodan način. Unutar Kluba svi korisnici na raspolaganju imaju posebne jelovnike prilagođene njima, plan treninga, vodstvo stručnjaka te podršku ostalih članova.

Više o Mršavimo zajedno klubu saznajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije