Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetite

Portal Gastro.hr postavio prvu Food Instagram izložbu!

Gastro.hr izložba
Borna Filić/PIXSELL
26.11.2014.
u 13:04

Od 19. studenog u zagrebačkom bistrou RougeMarin možete pogledati prvu Food Instagram izložbu zajednice portala Gastro.hr te uživati u brojim delicijama!

S izlaskom redizajniranog portala Gastro.hr, uz sve novitete na portalu, napravljen je još jedan. Aktivna zajednica portala Gastro.hr koja gušta u isprobavaju recepata i stvaranju onih vlastitih, a sve to poprati dobrom fotografijom i označi ju s #gastrohr,sada može biti ponosna na sebe! Iako su aktivan dio virtualnog svijeta, sada su premješteni u onaj stvarni! 

Naime, u zagrebačkom bistrou RougeMarin od 19. studenog do 19. prosinca možete pogledati prvu Food Instagram izložbom pod pokroviteljstvom portala Gastro.hr. U ulici Frana Folnegovića na broju 10, moći ćete doživjeti iskustvo za sva osjetila, jer će scenografija za vaše fotografije biti užurbana kuhinja jednog od najpopularnijih restorana u Zagrebu i neodoljivi mirisi savršenih kreacija chefa Marina Medaka.

Kako poznati gastro novinar Rene Bakalović piše: "RougeMarin nije ni bistro, ni restoran, ni gostionica: to je mjesto gdje vrhunska hrana kombinirana s besprijekornom prezentacijom i profesionalnog uslugom nosi unikatan doživljaj za svakog pojedinog gosta. Kuhari, slastičari i poslužitelji čine tim koji samo naizgled proizvodi jela na uobičajen profesionalni način. Oni su zapravo logistika scene RougeMarin koja nudi nove ugostiteljske usluge: od ranog ručka do tematskih večera, od vjenčanja do cateringa na bilo kojoj lokaciji, od objeda za malu grupu prijatelja do velikih team building događaja."

Za prvu u nizu Food Instagram izložbu u organizaciji portala Gastro.hr odabrano je15 korisnika. Odabir fotografija i korisnika nije bio nimalo lak, ali su svoje mjesto svakako zaslužili: foozarije, nadrkan, blalla6, mateja_msbakery, darkokontin, be_julija, om_n_nom, filippopovski, sa257ra, majezmajeblog, tamara.wfd, justcakegirl, visnjaarambasic, kkmarija i makeithealthy00.

Zato svratite u RougeMarin, povedite društo, posjetite izložbu i uživajte u delicijama chefa Marina Medaka! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije