Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam svoj zdravi blagdanski recept

Pokažite nam da znate kuhati i osvojite nagrade!

Mršavimo klub zajedno vas nagrađuje
Foto: Shutterstock
23.10.2014.
u 10:44

U iščekivanju blagdana koji nam predstoje, Mršavimo zajedno klub poziva vas da pokažete svoje kulinarsko umijeće i osmislite zdrave blagdanske recepte. Bilo da je riječ o predjelu, glavnom jelu ili desertu, vjerujemo kako svi imaju zdrav način pripreme svakog od njih.

Blagdanski stol koji je ukusan i zdrav

Blagdani koji nam se bliže vrijeme su kada imamo naviku puno jesti i ne misliti o utjecaju na zdravlje. Neizbježno je okupljanje obitelji i prijatelja oko stola punog neodoljive hrane, a o posljedicama svega toga na naše zdravlje razmišljamo tek nakon što blagdani završe. Kako u svemu treba biti umjeren i ne zanemarivati svoj organizam, želja nam je prikupiti blagdanske recepte koji, ne samo da su ukusni, već su i zdravi.

Stoga vas pozivamo da nam pošaljete zdrave recepte za blagdansko predjelo, glavno jelo ili desert i pritom ćete dobiti šansu za osvajanje velikog paketa zdravih namirnica!

Prijavite se i osvojite paket zdravih namirnica

Sve što trebate napraviti jest poslati nam svoj recept putem obrasca koji se nalazi ovdje, a naš će stručni žiri odabrati autora najboljeg recepta iz svake od triju kategorija.

Nagradni natječaj traje do 2.studenoga., zato požurite jer baš vi možete osvojiti veliki paket zdravih namirnica koji će vam pomoći u pripremi blagdanskih jela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije