Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izabrali putnici:

Ovo su najbolji hosteli na svijetu! Evo kako stoje oni naši

'23.07.2013., Zagreb - Hostel Swanky Mint u Ilici 50 vlasnika Andrije Pirnata. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/10
18.09.2014.
u 09:00

Hrvatski su pobjednici Hostel Apinelo iz Splita i zagrebački Swanky Mint

Zagreb je unazad godinu, dvije doživio pravi turistički boom koji je slijedilo otvaranje niza hostela u metropoli, a i ostali su hrvatski gradovi proširili ponudu na sve one koji traže jeftiniji, ali ne i manje ugodan smještaj.

Nije stoga čudno da su se čak dva domaća hostela našla u izboru najboljih prema izboru korisnika stranice HostelBookers.

Na vrhu liste našli su se hosteli koji su bili najbolje ocijenjeni, a u zbroj su ušle sve recenzije. Nagrade su podijeljene u skupine po kontinentima, a u svakom je području do troje dobitnika. Istočna i zapadna Europa kategorija su svaka za sebe.

Hrvatski su pobjednici Hostel Apinelo iz Splita i zagrebački Swanky Mint koji su osvojili drugo i treće mjesto u kategoriji čistoće za istočnu Europu.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Najčišćim je proglašen City Circus u Ateni. Najboljim hostelom za istočnu Europu izabran je Hostel Hercegovina u Mostaru BiH, dok je najbolji u zapadnoj Europi lisabonski Goodmorning hostel.

Treba napomenuti kako je svaki hostel mogao biti pobjednik samo u jednoj kategoriji.

Planirate li skoro otisnuti se na putovanje, na stranici HostelBookers provjerite sve dobitnike.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

>>Najveći vodič za hostele u ZG-u! Jeftinije je sve, ali ne i lošije

>>Evo kako izgleda novi luksuzni hostel u kojem gosti upoznaju Hrvatsku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije