Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruže i krastavci

Ovo je najneobičniji džin na svijetu i došao je u Hrvatsku

Džin
Foto: PR FOTO
1/9
20.05.2015.
u 12:30

Svoj jedinstven okus može zahvaliti krajnje neobičnoj paleti od 11 biljaka - cvijeća, korijena, voća i sjemenki sa svih strana svijeta.

U sklopu Velike turneje prožete krastavcima i ružama hrvatskom je predstavljen Hendrick`s gin, za kojeg se svi svjetski stručnjaci slažu da je riječ o najneobičnijem džinu na svijetu.

Duncan McRae, globalni Hendrick`s brend ambasador objasnio je u čemu je tajna meteorskog uspjeha HENDRICK’S gina u svijetu, a koji se očekuje i u Hrvatskoj.

Ovo piće prožeto je esencijama svježeg krastavca i ružinih latica, što njegov okus čini nevjerojatno osvježavajućim s raskošno cvjetnom aromom.

“Iz topline naše male destilerije smještene u najdubljem kutu Škotske, mi stvaramo džin koji je potpuno drugačiji od svih ostalih. Niti jedan drugi džin u procesu proizvodnje ne pari i kupa svoje biljke i niti jedan drugi džin ne bi se usudio dodati esencije krastavca i ružinih latica. Koliko je Hendrick`s omiljen kod ljubitelja džina svjedoči i podatak da smo ga u nešto više od petnaest godina uspjeli plasirati na preko sedamdeset tržišta diljem svijeta, a odigrao je i važnu ulogu u slavodobitnom povratku džina krajem 90-ih godina među omiljena alkoholna pića", izjavio je McRae koji je došao na predstavljanje ovog pića u Hrvatskoj, a na kojem su se okupile mnoge poznate osobe iz hrvatskog javnog života.

Za razliku od većine drugih džinova destilira se u malom selu na obali Škotske po imenu Girvan, a u vlasništvu je obiteljske kompanije William Grant&Sons.

Proizvodnja se bazira na šest generacija dugoj obiteljskoj tradiciji i velikom iskustvu u destiliranju te na bogatim obližnjim izvorima čiste vode. Sama proizvodnja je ručna, a da bi se zadržala iznimno visoka kvaliteta proizvodi se u malim serijama.

Svoj jedinstven okus može zahvaliti krajnje neobičnoj paleti od 11 biljaka - cvijeća, korijena, voća i sjemenki sa svih strana svijeta.

>>Obožavate je, ali ovo zasigurno niste znali o Coca - Coli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije