Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u modnoj bibliji

Ovakva reklama za Dubrovnik ne može se kupiti

Fabiola  Beracasa
Foto: Fabiola Beracasa/Instagram
1/11
15.09.2014.
u 08:25

Ljetno vjenčanje bogatašice Fabiole popraćeno je na tri stranice rujanskog izdanja Voguea.

Rujansko izdanje magazina Vogue najpoznatija je tiskovina na svijetu, ujedno i najiščekivanija i najčitanija, a reklama u njemu skupo se plaća.

Dubrovački gradski oci nisu pak za to morali dati ni lipe. Dovoljno je bilo da u gradu podno Srđa jedna svjetska bogatašica odluči prirediti pir za pamćenje.

Fabiola Beracasa, pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta i investicijski bankar Jason Beckman ljetos su u Dubrovniku razmijenili bračne zavjete, a svadbu je pratio – Vogue, uz svu silu poznatih lica poput dizajnera Givenchyja Ricarda Tiscija. Ljubavna je priča ovjekovječena pričom upravo u Vogueu gdje je vjenčanje popraćeno na tri stranice uz fotografije Dubrovnika.

Složit ćete se, takvu je reklamu teško platiti.

Foto: Vogue

>>Je li Dubrovnik skuplji od Ibize? Provjerite ovu listu!

>>Ovo je 10 najljepših plaža na hrvatskom Jadranu!

Komentara 21

GE
Georgina56
09:25 15.09.2014.

Mnogi su nam zavidni na ovakvoj reklami.koliko,se,svjetskih destinacija natjece privuci ovako poznate goste.?lijepo je znati da su pored sigurno vjestijih i iskusnijih u pripremi ovakvih dogadjaja oni odabrali nas Dubrovnik

Avatar pinko_palinko
pinko_palinko
02:07 17.09.2014.

ovo nije nikakva besplatna reklama za Dubrovnik nego je to placeni clanak (od strane hotelskih lanaca-vlasnika dubrovackih hotela) zato jer nitko ne pozna tu Fabiolu i nikoga ni ne zanima s kim se i gdje se udaje neka anonimna zena.Vijest bi bila da su se u Dubrovniku vjencali Angelina Jolie Brad Pitt,George Clooney ......a i ovi ostali komentari,svi ponosni na Dubrovnik, a u Dubrovniku je ostala hrvatska gradska cistoca

Avatar viki_nuland
viki_nuland
13:57 22.09.2014.

Ali to da su ostali duzni i nisu platili osoblje koje je to sve posluzivalo o tome necemo pricati jer se ne uklapa u bajke koje se ovdje prodaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije