Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađenje

Ovaj stranac svojim je glasom oduševio prolaznike u zagrebačkoj Ilici. Pogledajte video

Stranac svira
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
01.09.2015.
u 12:11

Koliko ulični pjevači na zagrebačkim ulicama mogu zaraditi, ne znamo, ali ovaj stranac oduševio je mnoge prolaznike svojom izvedbom.

Mnogi putnici u stranim zemljama nerijetko pokrivaju svoje troškove novcem koje prikupe svirajući i pjevajući na ulicama.

Youtube je prepun takvih snimki iz gradova diljem svijeta, a podsjećamo i na poznatu priču slavne francuskinje ZAZ (Isabelle Geffroy) koja je godinu i pol dana provela kao ulična pjevačica, a jednom je za samo sat vremena zaradila čak 450 eura.

Koliko ulični pjevači na zagrebačkim ulicama mogu zaraditi, ne znamo, ali ovaj stranac oduševio je mnoge prolaznike svojom izvedbom.

Pogledajte video...

>>Mačka postala hit – pogledajte što je učinila vlasnici!

Komentara 4

Avatar kristijan.1977
kristijan.1977
13:13 01.09.2015.

Još kad bi i mogo čut zvuk možda bi i reko da dobro pjeva al ovak njet. :-P

KA
karambita
20:38 01.09.2015.

Nitko ga nije ni pogledao, pa onda koga je odusevio

Avatar bok
bok
16:07 02.09.2015.

Izvrstan glas, lijepa pjesma! Svak acast. Zao mi da ga nisam vidio,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije