Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestižna titula

Ova je aviokompanija proglašena najboljom na svijetu

Cathay pacific
Foto: Cathay Pacific
1/3
17.07.2014.
u 08:27

Ova zrakoplovna kompanija iz Hong Konga zauzela je mjesto koje je prošle godine držao Emirates koji je sada pao na četvrto mjesto

Cathay Pacific je aviokompanija koja je proglašena najboljom na svijetu po glasovima milijuna putnika.

Ovaj zrakoplovni prijevoznik iz Hong Konga zauzeo je tako mjesto koje je prošle godine držao Emirates iz Dubaija koji je sada pao na četvrto mjesto, piše CNN.

- Neki su prijevoznici ocijenjeni odličnima u ekonomskoj klasi, neki na nekim drugim područjima, ali Cathay je dobio gotovo najbolje ocjene iz svih kategorija, rekao je Edward Plaisted iz Skytraxa. 

Qatar Airways i Singapore Airlines zauzeli su drugo i treće mjesto u globalnoj kategoriji, a Emirates su "pali" s pobjedničkog na ovogodišnje četvrto mjesto.

Slijedi ih Turkish Airlines, koji je proglašen najboljim zrakoplovnim prijevoznikom u Europi te ANA All Nippon Airways, Garuda Indonesia, Asiana Airlines, Etihad Airways i Lufthansa.

>>Evo kako je pilot zrakoplova oraspoložio putnike nakon višesatnog kašnjenja

Komentara 1

Avatar pekarr
pekarr
16:54 17.07.2014.

turskih airlines je odlican,...ko bi rekao da tako dobro voze avion s obzirom da po zemčji aute voze ko luđaci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije