Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LifeClass Terme Sveti Martin

Otkrijte svijet zdravih užitaka

LifeClass Terme Sveti Martin
Foto: Promo foto National Geographic
1/6
01.04.2015.
u 13:40

Samo sat vremena vožnje od Zagreba čeka vas prava oaza užitka

Jeste li ikada razmišljali svoj odmor provesti na nešto drugačiji način, na zdrav način? LifeClass Terme Sveti Martin upravo su destinacija koja svega sat vremena vožnje iz Zagreba nudi zdrave užitke po mjeri svake osobe. Bicikliranje, odlična domaća gastronomija prezentirana na moderan način, brojni wellness sadržaji i termomineralno kupalište s jednom od najljekovitijih voda Europe samo su dio onoga što vas u Svetom Martinu očekuje.

Destinacija za profesionalne, ali i rekreativne bicikliste

Adria Bike Hotel licenca, čiji su ponosni vlasnik i LifeClass Terme Sveti Martin, brine se da standard i kvaliteta biciklističke usluge bude na jednoj zavidnoj razini, što znači da je potrebno zadovoljiti zahtjevnu infrastrukturu namijenjenu biciklistima. Bogata ponuda za bicikliste uključuje najam bicikala i biciklističke opreme, praonicu bicikala, servisnu stanicu, vođene biciklističke ture, čuvano skladište bicikala, pranje biciklističke opreme te vlastitu GPS navigaciju s uključenih preko 20 interesnih točaka koje će pomoći svakom putniku da upozna ono najbolje što regija pruža na preko 800 kilometara biciklističkih staza. Idealni položaj Međimurja omogućuje vam da na dva kotača istražite najbolju enološku ponudu koju regija nudi. U gornjem Međimurju nalazi se preko 30 vinskih kuća koje će vam rado prezentirati najbolja vina poznata i daleko izvan Hrvatskih granica. Ako volite prirodu, tu je i predivni krajolik rijeke Mure koji je zaštićen kao značajan, dok je sama rijeka Mura zajedno s rijekom Dravom i Dunavom dio UNOESCO-ve mreže rezervata biosfere. Duž rijeke Mure nalazi se i jedan od europskih biciklističkih koridora tako da je cijeli ovaj dio lako dostupan biciklom.

Zdravi gastronomski užitci

Svijet zdravih užitaka ne bi bio potpun, kada ne bi bilo zdrave hrane. Upravo se hrana u Termama Sveti Martin priprema s posebnom pažnjom i to isključivo od lokalnih namirnica proizvedenih u neposrednoj blizini Termi Sveti Martin. Novost u ponudi je i novootvoreni restoran imena Le Batat koji predstavlja mjesto na kojem se okusi tradicije spajaju s modernim okusima inovativnih kulinarskih ideja. Restoran u svojoj ponudi ima jela temeljena na batatu - još neistraženoj namirnici na kulinarskoj sceni Hrvatske. Kada bi trebali navesti jednu namirnicu bogatu vitaminima i visokim energetskim potencijalom, a koja je ujedno i izvrsna za zdravlje ljudi, batat bi svakako bio na samom vrhu ljestvice.

Više o Termama Sveti Martin potražite na www.termesvetimartin.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije