Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trik prije kuhanja

On zna kako umutiti jaje dok je još u ljusci!

jaje
Foto: Youtube Screenshot
1/2
14.07.2014.
u 20:18

YouTube korisnik NightHawlkInLightu voli pretvarati dosadne stvari u fenomenalne, a ovoga puta u ruke je uzeo obična kokošja jaja

Vjerojatno ste bar jednom u životu pomislili da bi bilo divno imati skuhano, a umućeno jaje. Zahvaljujući YouTube korisniku NightHawlkInLightu koji, kako kaže, voli pretvarati dosadne stvari u fenomenalne, od sada svaka prava domaćica za doručak može iznenaditi supruga kuhanim jajima žute boje.

Ovaj kulinarski entuzijast pronašao je način kako umutiti jaje dok je još u ljusci, a cijeli postupak snimio je te podijelio s ostatkom svijeta.

>>Mislili ste da znate skuhati jaje? 4 pogreške koje vjerojatno radite s jajima

>>"Sad znam odvojiti bjelanjak i pomagat ću mami s kolačima"

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Bambaulo
22:22 14.07.2014.

odlična fora, ovo moram probati.. baš me zanima tekstura i okus..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije