Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda u zadru

Omiljeni kuhar Sulejmana Veličanstvenog oduševljen je hrvatskim namirnicama

Nusret Gokce
Foto: Iva Perinčić
1/4
12.09.2014.
u 12:37

Nusret Gokce svoje će umijeće pokazati na ekskluzivnoj Gala večeri u sklopu Zadar Basketball Tournamenta

Miljenik turskih zvijezda i jedan od najpopularnijih celebrity kuhara u regiji Nusret Gokce boravi u Hrvatskoj. Turska kulinarska zvijezda, za kojom luduje i cijela Azija, u Zadru bira najkvalitetnije namirnice za svoje svjetski poznate delicije, koje će pripremati na Gala večeri u D Marin, na nadolazećem košarkaškom spektaklu Zadar Basketball Tournament.

Apsolutni majstor u čijim mesnim delicijama redovito uživaju najpoznatije turske zvijezde poput glumačke ekipe serijala Sulejman Veličanstveni, brojni sportaši i osobe iz javnog života, svoje će umijeće pokazati na ekskluzivnoj Gala večeri na turniru koji se u Zadru održava od 18. do 21. rujna, a na kojem sudjeluju čak četiri euroligaša: zagrebačka Cedevita, njemačka Alba Berlin, turski Fenerbahce Ulker, Galatasaray Liv Hospital i Daraussafaka Dogus i domaćin Zadar.

Nusret Gokce kuhati je počeo kada je imao samo 13 godina. Znatiželja ga vodi u SAD i Argentinu gdje je usavršio posebnu tehniku pripremanja mesnih jela.

Foto: Iva Perinčić

Pri povratku u rodnu Tursku, 2010. godine otvara svoj prvi restoran u kojem pokazuje vlastito umijeće i koji u vrlo kratkom roku postaje prava senzacija. Nesvakidašnje mesne delicije, profesionalizam i strast za hranom postale su sinonim za jedan od najcijenjenijih turskih restorana, Nusr-Et Steakhouse.

Na svojih šest lokacija u Istanbulu, Ankari, Bodrumu, D – Hotel Marisu te uskoro na prvoj međunarodnoj lokaciju u Dubaiu, Nusr-Et Steakhouse nudi delicije načinjene po receptima najpoznatijeg turskog majstora, čiji jedinstveni okusi pružaju višeosjetilno iskustvo, zbog čega je ovaj restoran zaslužio mjesto na vrhu ljestvice najboljih restorana u regiji, ali i šire. Slobodno mjesto u restoranu čeka se i tjednima.

Miljenih turskih zvijezda oduševljen je hrvatskim namirnicama i gastro ponudom, a zadarski će turnir dodatno začiniti svojim kulinarskim umijećem.

>>Novo mjesto u gradu za uživanje u vrhunskim gastro poslasticama

>>Najpoznatiji lanac pizzerija Pizza Hut uskoro stiže u Hrvatsku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije