Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka s odmora

Novozelanđanin tri mjeseca putovao Europom, prošao i kroz Hrvatsku i postao zvijezda

Snimka
Foto: screenshot/Facebook
1/6
01.10.2015.
u 13:30

Dodds je krenuo na tromjesečno putovanje po Europi s backpackom na leđima, a odmor je "upakirao" u videosnimku u trajanju od četiri minute.

Svjetski mediji pišu o vodoinstalateru Loganu Doddsu, Novozelanđaninu koji živi u Londonu, a medijski prostor "zaradio je" zbog svog ljetnog odmora, odnosno snimke koja u četiri minute prikazuje njegovo proputovanje Europom. 

Snimka je objavljena u utorak na stranici GoPro na Facebooku, a u dva dana je pogledana više od 930.000 puta. 

Dodds je krenuo na tromjesečno putovanje po Europi s backpackom na leđima, a odmor je "upakirao" u videosnimku u trajanju od četiri minute.

Zabilježio je vožnju vlakom smrti, zalaske sunca, uživanciju na slapovima, surfanje, ispijanje piva... Mnoge je snimka oduševila što se vidi i po brojnim komentarima kojih u ovim trenucima ima gotovo 18 tisuća.

Fellow Go Pro buddies check out my video from my Travels this year! One Helluva Summer.. Summer Daze!! ☀️https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=W2kyz7WMwloInstagram : logan_dodds

Posted by Logan Dodds on Monday, September 28, 2015

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije