Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luksuzni mjesečnik

Novi LIVING: Neizostavno štivo za sve ljubitelje dobrog lifestylea

Living Dom&vrt
Foto: VL
1/2
30.06.2015.
u 16:12

Novo izdanje ovog luksuznog magazina donosi pregršt atraktivnih tema, posebno zanimljivih u ovoj ljetnoj sezoni, inspiracije, savjete, divne interijere...

Četvrti broj vašeg omiljenog magazina o umijeću življenja na kioscima je od subote, 4. srpnja!

I novo izdanje mjesečnika LIVING Dom&vrt jednako je bogato i raskošno kao i dosadašnja tri i nudi vam pregršt sadržaja zbog kojeg ga danima naprosto nećete ispuštati iz ruku. Na stotinu stranica finog papira LIVING nudi divan pogled u svijet uređenja interijera, vrtne teme obrađene s urbanim predznakom te neizostavne gastro rubrike. U srpanjskom broju LIVINGA zavirili smo dva iznimna domaća interijera, jedan zagrebački stan i u jednu vikendicu na Krku. Samo za vas na ekskluzivnoj smo lokaciji snimili inspirativni editorijal kako bismo nadahnuli sve one koji ljetne dane i večeri vole provoditi u svome vrtu i okućnici.

Donosimo preko 300 ideja za uređenje doma te dossier o rasvjeti. U vrtnom dijelu učimo početnike kako da posade svoje prve ruže, a naši stručni suradnici otkrivaju kako spariti bilje na balkonu te kako alergičari trebaju osmisliti svoj vrt. Na gastro stranicama vodeći domaći chef otkriva tajne savršenog carpaccija, a donosimo i recepte za jednostavne, omiljene i zdrave ljetne obroke. Gotovo sav sadržaj naše je, domaće produkcije i rađen je s puno ljubavi te će inspirirati čitatelje da svoj dom i sve ono što ide uz njega učine još boljim, funkcionalnijim, ljepšim i glamuroznijim.

LIVING Dom&vrt mladi je mjesečnik koji se u samo prva tri broja udomaćio kod svojih vjernih čitatelja. Od sada će biti dostupan u sklopu Večernjakove Super subote po cijeni od samo pet kuna, a ostatak mjeseca za samo 14 kuna.

>> Znate li koji tip odmora je baš za vas?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije