Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasonosna rješenja

Nemate otvarač? Ne brinite, evo kako još možete otvoriti bocu vina

Otvaranje vina bez otvarača
Foto: screenshot/youtube
1/3
24.08.2015.
u 14:09

Nakon što se nađete na plaži, u društvu dobrih prijatelja i mislite na to kako će ta večera i vino pod zvijezdama biti još jedan biser u moru dobrog ljetnog provoda, nemate na umu da vam nešto može poprilično "zagorčati život".

Ako ste se i vi već vratili nakon zasluženog godišnjeg odmora, sigurni smo da ste se kući "donijeli" pregršt lijepih uspomena.

Nekima godišnji odmor "zasjene" i neke svakodnevne, ali neočekivane situacije koje mogu u trenu uništiti vaše planove ili zabavu. Kao svjedok jedne takve ovoljetne situacije bacila sam se u potragu za efikasnim i jednostavnim alternativnim načinima za otvaranje boce vina.

Nakon što se nađete na plaži, u društvu dobrih prijatelja i mislite na to kako će ta večera i vino pod zvijezdama biti još jedan biser u moru dobrog ljetnog provoda, nemate na umu da vam nešto može poprilično "zagorčati život".

Kako otvoriti bocu vina s plutenim čepom kada nemate namjenski otvarač?

Ovisno o situaciji i "rekvizitima" kojima ste okruženi, evo nekoliko načina da nedostatak otvarača ne postane noćna mora. Ili razočaranje. Nama je ''pomogao zid'', a vama će možda biti ''na usluzi'' vješalica, neki alat i sl...

Pogledajte video...

>>Žalit ćete što ovo niste znali prije: Evo kako ohladiti vodu ili pivo u samo nekoliko sekundi

 

Komentara 5

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
19:40 24.08.2015.

Dakle, ako nemam otvarac za vino, sigurno imam cekic i par cavala. To naime, uvijek nosim sa sobom.

KR
krmnazabrana
17:44 24.08.2015.

Bizarni novinarčiči.

DU
Deleted user
19:58 24.08.2015.

a mac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije