Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putovanje iz snova

Ne znate kamo za Novu? Pokušajte osvojiti neku od 24 magične destinacije

magične destinacije,nagradana igra
Foto: Booking.com
1/7
15.12.2014.
u 15:46

Booking.com predstavio je 24 zadivljujuće lokacije u 24 vremenske zone za nezaboravnu proslavu Nove godine

Bliži se novogodišnja noć, a to je najintenzivnije razdoblje u godini za svjetskog lidera u rezervacijama smještaja Booking.com koji je ovoga puta iz svoje velike ponude smještaja po cijelom svijetu izdvojio 24 zadivljujuće lokacije u 24 vremenske zone te ih odlučio podijeliti putem internetske stranice www.booking.com/NYE.

Kako bi inspirirao putnike diljem svijeta za jedinstvene i nezaboravne načine obilježavanja trenutka "23:59", Booking.com pružio je priliku svim posjetiteljima stranice da osvoje novogodišnje putovanje za dvoje za magični doček 2016. u jednoj od destinacija po njihovom izboru. Sve što trebaju napraviti jest posjetiti www.booking.com/ NYE, odabrati lokaciju, napisati zašto bi htjeli "minutu prije ponoći" biti baš tamo i podijeliti svoj izbor putem Facebooka ili Twittera.

Bilo da se radi o uživanju u polarnoj svjetlosti na Grenlandu ili pogledu na prvi izlazak sunca u novoj godini na Novom Zelandu, u hotelu Chalet Romantica, Booking.com ima pravi smještaj s posebnim doživljajem za svakoga. Partijaneri koji žele vidjeti jednu od najskupljih novogodišnjih proslava na svijetu trebali bi se zaputiti u Park Hyatt Sydney u Australiji koji ima najbolji pogled na vatromet i zabavu koja košta 7.000.000 australskih dolara.

Oni koji traže eleganciju mogu odabrati hotel The Alvear Palace u Buenos Airesu i osjetiti atmosferu europskih zabava prošlih vremena na posebnoj gala večeri. Nijagarini vodopadi u sjevernoj Americi ne nude samo pogled na jedno od najspektakularnijih prirodnih čuda nego su i omiljena novogodišnja destinacija gdje tisuće ljudi dolaze gledati laserski show na vodopadima.

Foto: Booking.com

Za one koji žele posjetiti Aljasku, mogu odsjesti u hotelu Alyeska i uživati u pogledu na slavnu Paradu baklji u kojoj se mnoštvo skijaša i daskaša s bakljama spušta niz padinu stvarajući nevjerojatan vizualni efekt.

- Booking.com je ponosan na svoju široku ponudu smještaja: od neobičnog i zanimljivog do tradicionalnog. Bilo da za Novu Godinu tražite hotel s 5 zvjezdica, eskimski iglu ili obiteljski apartman, Booking.com ima sve što tražite. S više od 25 tipova smještaja i više od 560.000 smještajnih jedinica u preko 200 zemalja i teritorija, Booking.com ima najbolju ponudu na svijetu i stoga je savršen izbor za sve turiste i putnike - komentirao je Goran Pleše, regionalni menadžer Booking.com-a.

>>Kratki vodič za put u drugi najstariji grad u Europi u srcu Balkana

>>Bluesun je prvi hotelski lanac u Hrvatskoj s mobilnom aplikacijom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije