Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanemarite boju

Ne trebate ga izbjegavati. Ovaj kruh ima čak 50 posto manje kalorija

zeleni kruh
Foto: screenshot/youtube
1/2
26.02.2014.
u 14:12

Ovaj kruh ima jako malo ugljikohidrata, ne sadrži gluten

Bijeli kruh, te lažni integralni kruhovi i peciva bogati su ugljikohidratima i aditivima, a lišeni hranjivih tvari.

Kruh od brokule bi mogao biti rješenje. Plan Bread izum je bivšeg bankara, 27-godišnjeg Paula Shackletona, koji je napustio posao u Londonu i počeo proučavati načine proizvodnje super kruha.

Odlučio se na ovaj korak otkako je shvatio da veliki broj njegovih prijatelja izbjegava užinu na bazi kruha. Zato njegov ima jako malo ugljikohidrata, ne sadrži gluten, ni žitarice, a ima čak 50 posto manje kalorija od običnog kruha. Trenutno se prodaje u obliku dijetalnih sendviča s dodacima poput kuhanog lososa ili salate od krastavaca.

Evo kako ga možete napraviti i sami.

>>Jeste li ikad jeli kolač od tikvica? Ovaj morate probati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije