Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Milano - jedinstven grad ekstravagancije

Megabon
Foto: Megabon
1/14
PR
Autor
PR članak
22.11.2014.
u 08:30

Zasigurno jedna od najposjećenijih turističkih destinacija i metropola u Europi, središte luksuza i prestiža, prijestolnica mode i dizajna, kulture, književnosti, glazbe, umjetnosti i renesanse arhitekture, centar zanimljive povijesti – Milano!

Glavni grad regije Lombardije i milanske Provincije idealna je destinacija kako za nju, tako i za njega! Dom dvaju popularnih nogometnih klubova i shopping raj privlači turiste diljem svijeta svojim romantičnim prizvukom, bogatom tradicijom te idejom o pretjeranom luksuzu i glamuru. Jedinstven grad ekstravagancije kojemu jedino može parirati Pariz. Najpoznatiji simbol grada svakako je Duomo, gotička katedrala iz 1300. godine koja naprosto oduzima dah svojom veličanstvenom pojavom. Ništa manje spektakularna nije La Scala, svjetski poznata operna kuća smještena u palači Marino u kojoj se također nalazi i kazališni muzej koji prikazuje bogatsvo i povijest Scale.

U svoj itinerar treba uključiti i srednjovjekovni spomenik, dvorac Sforza. Impresivna građevina danas predstavlja muzej i institut povijesti i umjetnosti u kojem su izložena djela Michelangela, Leonarda da Vincija, Bellinija i mnogih drugih. Kombinacija duge i bogate tradicije te mnogobrojne turističke ponude pretvorila je ovaj grad u savršenu destinaciju za posjetitelje veće platežne moći. Usudimo se reći kako je Milano prijestolnica mode i najbolja shopping destinacija u Europi. Dizajnerski butici i luksuzni trgovački centri mamac su kojemu se ne može odoljeti. Predodžba lagodnog života uz odličnu gastronomiju, vrhunska vina i ludi noćni život samo su šlag na kraju priče.

Kada u to uključimo i vrhunsku smještajnu ponudu te Ramada Plaza Milano hotel, ponuda ovog velegrada je potpuna. Luksuzni hotel, uređen s posebnom pažnjom i naglaskom na eleganciju 70-tih godina, raspolaže sa 167 udobnih i prostranih soba koje su dizajnirane da zadovolje svaku potrebu gosta.

Udaljen svega 2 minute od podzemne željeznice te u blizini centra, ovaj hotel sa 4* jedan je od najprodavanijih na Internetskom portalu Megabon. Spomenuti portal nudi hotelske smještajne pakete po najpovoljnijim cijenama, kako u Hrvatskoj tako i u Europi, stoga ne čudi da si romantični bijeg u Milano i Ramada Plaza hotel možete priuštiti uz 54% popusta. Uz povoljniji smještaj, bez grižnje savjesti, moći ćete uživati u slatkim grijesima i potpuno se razmaziti te doživjeti nezaboravni provod iz snova! Detalje ove zanimljive ponude provjerite klikom na www.megabon.eu.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?