Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Flamenco, tapasi...

Kupce nenadano zatekla atmosfera prave fieste

Lidl Sol&Mar
Foto: Promo
1/5
29.07.2014.
u 14:59

Promotivne degustacije u Lidlovim trgovinama, kao i nagradna igra u kojoj kupci imaju priliku osvojiti Sol&Mar pršut,održavat će se idućih tjedan dana svakoga dana u drugoj trgovini, i to ujutro i popodne.

Vrhunski gitarist, flamenco plesačice, dekor Pirinejskog poluotoka i atmosfera fieste nisu nešto što bi itko očekivao između štandova s hranom, no upravo je to zateklo Lidlove kupce početkom ovog tjedna.

Lidlova "Sol&Mar" posebna ponuda koja će trajati ovog tjedna i koja uključuje najbolje španjolske i portugalske gastronomske proizvode obilježena je je posve autentičnim događanjem.

Uz glazbenu pozadinu prikladnih nota, naši poznati kuhari Gastronomadi za posjetitelje su pripremili egzotične specijalitete te ih educirali o načinima pripremanja različitih namirnica poput raznovrsnih hladnih i toplihtapasa, crvenog i zelenog gazpacha, paelle i piri piri koktela s kozicama.

Promotivne degustacije u Lidlovim trgovinama, kao i nagradna igra u kojoj kupci imaju priliku osvojiti Sol&Mar pršut,održavat će se idućih tjedan dana svakoga dana u drugoj trgovini, i to ujutro i popodne. Osim četiri zagrebačke trgovine, degustacije će se održati i u Lidlovim trgovinama u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Rijeci, Rovinju i Puli.

Foto: Promo

>>Fanovi zaigrali stolni nogomet uz novu Lidl Fan Klub aplikaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije