Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
retro duh

Kultno mjesto zablistalo u novom ruhu - industrijski dizajn kao inspiracija

arcus
Foto: Misho Photography
1/15
31.07.2014.
u 09:26

Dok je industrijski stil više namijenjen visokim prostorijama s visokim stropom, idealno se uklopio u male dimenzije "Grabe"

Zanimljiva kombinacija različitih stilova uređenja pokazana je u novom ruhu kultnog čakovečkog caffe bara "Arcus". Podrumski dio imena "Graba" zablistao je u industrijskom stilu, kojem su dodani elementi gradilišta (beton, armaturne mreže, skele za građevinare).

Vlasnik je uz pomoć studentice arhitekture Marte Turk odluičio za interijer koji u prostor unosi retro-duh industrijske revolucije. Dok je industrijski stil više namijenjen visokim prostorijama s visokim stropom, idealno se uklopio u male dimenzije "Grabe".

Nedovršeni zidovi, instalacije su vidljive, dok kao stalak za boce poslužile su armaturne mreže.

>>Žena kuću drži, a industrijski dizajn ženu i njezinu kuću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije