Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barmen Cup

Klasične koktele najbolje radi ovaj majstor iz Splita

kokteli
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
29.04.2015.
u 23:00

Pobjednici će predstavljati našu zemlju na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu barmena koje će se održati u Sofiji.

Klasične koktele najbolje priprema Jure Vojković iz Splita, drugo je mjesto na ovogodišnjem državnom natjecanju Hrvatske sekcije barmena VIGOR Barmen CUP osvojio Luka Faflja s Raba, a treće mjesto Boško Curić iz Čelopeca.

Nagradu za stručni rad na natjecanju u Rapcu osvojio je Mario Margaretić iz Dubrovnika, dok je nagradu za najljepšu kreaciju odnio Dominik Šanko.

U slobodnom stilu flair pobijedio je Karlo Damjanić iz Pule, drugo je mjesto osvojio Dušan Janjatović iz Požege, dok je treće mjesto zauzeo Kristijan Briješki iz Pule.

Pobjednici će predstavljati našu zemlju na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu barmena koje će se održati u Sofiji.

>>Top 11 pića za najbolje ljetno osvježenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije