Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod nogama turista

Napuknuo stakleni most na tisuću metara visine: 'Kriv' je turist kojem je ispala čaša na pod

Stakleni most u Kini
Foto: Twitter
07.10.2015.
u 09:13

Lee Dong Hai, jedan od turista, objavio je fotografiju na društvenoj mreži Weibo..

Turisti u Yuntai Mountain Geological parku u provinciji Henan u Kini, svoj će posjet toj lokaciji pamtiti do kraja života.

Prije dva dana, 5. listopada, u 17 sati, dok su koračali preko staklenog mosta, začuli su neobičan zvuk. Pod njihovim nogama napukao je stakleni most po kojem su hodali na tisuću  metara visine i u trenu je nastala panika.

Lee Dong Hai, jedan od turista, objavio je fotografiju na društvenoj mreži Weibo..

"Bio sam skoro pri kraju mosta kada sam začuo taj zvuk. Osjetio sam podrhtavanje pod nogama, a kada sam pogledao dolje vidio sam napukotinu u staklenom podu.

Glasnogovornik je za People`s Daily China izjavio da je do napuknuća mosta došlo kada je jedan od turista ispustio šalicu od nehrđajućeg čelika na pod te da nije bilo razloga panici jer je napuknuo samo prvi od tri sloja stakla. Nitko nije bio ugrožen, naglasio je. Šetnica je otvorena u rujnu i nalazi se na tisuću metara visine, a zbog sanacije napuknuća do daljnjeg je zatvorena.

 

>>Došli su u Hrvatsku, zabavili se, snimili video i 'posramili Vladu'

Komentara 5

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:31 07.10.2015.

kud puklo da puklo

Avatar maxist
maxist
08:28 08.10.2015.

kinesko staklo......

Avatar ivek
ivek
12:52 09.10.2015.

lazima nema kraja,,, casa razbila staklo,, prvo,,staklo debljine 10 cm,,i ima vise slojeva,,,tak da netko loze,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije