Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati okus

Jeo u McDonald's restoranima u 34 zemlje, evo koji je bio najbolji

McDonald's
Foto: Reuters/PIXSELL
25.06.2015.
u 13:23

Samurajski burger sa svinjetinom jedan je od najpopularnijih sendivča u Tajlandu. Sadrži svinjetinu, terijaki umak, zelenu salatu i majonezu

Ray Williams jeo je u restoranima McDonald's-a u čak 34 zemlje jer tvrdi kako je okus hrane iz poznat fast food lanca tijekom dugotrajnih putovanja utješan. Williams naime radi kako domaćin emisije o putovanjima i producent te tvrdi kako je od svih McDonald's-a u kojima je bio, hrana najbolja u Tajlandu, javlja Business Insider.

Evo i nekoliko razloga zašto:

Većina sendviča dostupno je u duplom izdanju.

Samurajski burger sa svinjetinom jedan je od najpopularnijih sendviča u Tajlandu. Sadrži svinjetinu, terijaki umak, zelenu salatu i majonezu.

McDonald's u Tajlandu nudi puno više deserata nego onaj u SAD-u pa je tako moguće kupiti i pitu od ananasa.

Williams tvrdi da je McDonald's na Tajlandu dostavu doveo do savršenstva. Kaže da je hranu iz McDonald's-a moguće naručiti 24 sata dnevno, a Big Mac na adresu dolazi brzo te je još uvijek topao i svjež.

Za doručak možete naručiti puding od riže

Ronald McDonald goste pozdravlja kao budist, sklopljenih ruku.

>> Savjeti iz prve ruke: Evo što djelatnici fast food restorana nikada ne bi naručili

Ključne riječi

Komentara 15

DH
dalibor.hren
14:46 25.06.2015.

Bolji je "lički hambi" s Plitvica!

GE
gemist
21:21 25.06.2015.

Obicno cendranje,a pojedem si tu i tam hamburger u McDonaldsu,a ne valja ili valja a nek si nadjem sam bolju varijantu.Ne valjaju spanjolske jagode ili rajcice iz Nizozemske,vodeno,bljak,fuj,meso,ne valja,a ta Nizozemska je sarena iz zraka kad se gleda,svaki pedalj zemlje su posadili,imaju automatizirane plastenike,e oni proizvode hranu za pol Europe,a kakva je kod njih klima u usporedbi s nasom?Dal to oni jedu,a manje bitno,imaju kome prodati pogotovo parazitima cija zemlja je iz zraka zelena ili zuta,trava ili sikara.Ne valja hamburger,odes na selo i kupis domacu svinju ili sto pa si na pravis sto hoces i platis kolko traze.Paradajz je vodenast,a je,a oni su ga imali,a ja ne i jeo sam ga,ali sam ga u svom vrtu posadil 30 komada po svom ukusu,jos je zelen,a kad si slozim plastenik imal bum ga i ranije.

Avatar Koncentriran
Koncentriran
22:50 25.06.2015.

Svi Komentari protiv MCsranja i za Hrvatsku su u minusima.Jako zanimljivo .Počelo je prije 2-3 mijeseca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije