Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo na području grada zagreba

Jelovnik.hr časti te palačinkom!

Jelovnik.hr te časti palačinkom
Foto: Jelovnik.hr
30.10.2014.
u 09:00

Imaš li jaku želju za slatkim nakon ručka? Kad ti ponude palačinke, nikad ih ne odbijaš, bilo da su s čokoladom ili marmeladom?

Svi obožavaju palačinke kao desert s čokoladnim ili voćnim namazima ili kao i bogatu i slasnu večeru. Upravo iz tog razloga Jelovnik.hr odlučio je u suradnji s odabranim restoranima počastiti svoje korisnike slasnom palačinkom.

U razdoblju od 28.10 do 02.11.2014 uz svako naručeno jelo Jelovnik.hr časti te palačinkom. Akcija vrijedi za područje grada Zagreba.

Naručiti je jednostavno. Pronađi restorane označene markicom, naruči jelo i u napomenu napiši želiš li palačinku s čokoladom ili marmeladom.

Nemoj dugo čekati, ponuda je vremenski ograničena! Zato osiguraj svoj desert već danas i naruči na Jelovnik.hr!

Ključne riječi

Komentara 1

PO
portugisac
12:28 31.10.2014.

Jeo sam palačinke svugdje i svakakove. Pred nekih 18 godina jeo sam super palačinke u hotelu Jezero na Plitvicama. Sada nedugo u Gospiću u Hotelu/Restoranu "Maki" jeo sam nezaboravne "Ličke palačinke" Skrenite u Gospić kod Makija, isplati se a o drugoj hrani da ne govorim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije