Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kategorija 'klasik'

Hrvatski hotel New York Times uvrstio na listu najboljih hotela gdje se 'osjećate kao doma'

korčula
Foto: Youtube Screenshot
1/2
19.04.2015.
u 19:35

Hotel je, piše NY Times, otvoren od 1. travnja do 31. listopada, a cijena noćenja s doručkom u dvokrevetnom apartmanu iznosi 395 eura

Ugledni New York Times na ljestvicu deset europskih hotela ''u kojima ćemo se osjećati kao kod kuće'' uvrstio je palaču Lešić Dimitri na Korčuli i to u kategoriji 'klasika'.

"Izgrađena u 18. stoljeću kao biskupska palača u srcu srednjovjekovne Korčule, na pola puta između Splita i Dubrovnika, palača Lešić Dimitri ima pet apartmana. Posjetiteljima su na raspolaganju jednokrevetni, dvokrevetni ili trokrevetni apartmani s kuhinjom, a svaki je uređen u stilu jedne od destinacija koje je posjetio Marko Polo: Venecija, Kina, Arabija i Cejlon. Na rubu utvrđenog grada malih ulica i kuća prekrivenih terakotom, hotel nudi pogled na more, a u restoranu koji se nalazi u sklopu hotela možete sjediti na terasi na vrhu zidina", piše New York Times.

Hotel je, piše NY Times, otvoren od 1. travnja do 31. listopada, a cijena noćenja s doručkom u dvokrevetnom apartmanu iznosi 395 eura.

>> Korčulanska palača na Forbesovoj listi najromantičnijih utočišta na svijetu

Komentara 4

Avatar Azriel
Azriel
23:40 19.04.2015.

Naslov sugerira, kako je naziv hrvatskog hotela New York Times...........

Avatar Vrijeme
Vrijeme
22:28 19.04.2015.

Super

Avatar Vrijeme
Vrijeme
22:28 19.04.2015.

Predivno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije