Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavite se

Gastrofej 2014. - potraga za najboljim seoskim gospodarstvom

Gastrofej 2014. prijavite seosko gospodarstvo
Foto: PR FOTO
17.04.2014.
u 08:00

Biramo najbolje hrvatsko seosko domaćinstvo - ugostiteljski i ruralni ambijent koji zadovoljava sve kritrerije poslovnog i gastronomskog utočišta.

Nakon uspješno organiziranog Gastrofeja 2012. i 2013., u kojem smo birali najbolje poslovne restorane, kreće nova gastro potraga. Poslovni dnevnik u suradnji s Veljkom Barbierijem i PBZ Cardom bira najbolje hrvatsko seosko domaćinstvo - ugostiteljski i ruralni ambijent koji zadovoljava sve kritrerije poslovnog i gastronomskog utočišta.

Žiri na čelu s Barbieriem ove će godine ocjenjivati seoska domaćinstva koja pružaju mogućnost održavanja jednodnevnih ili višednevnih okupljanja poslovnih ljudi, organiziranja team buildinga te opuštajuće rekreativne atmosfere i, naravno, izvorne domaće gastronomske i enološke ponude koja oplemenjuje ozbiljne poslovne domjenke i projekte.

Sva domaćinstva zainteresirana za sudjelovanje u ovogodišnjem Gastrofeju na natječaj se mogu prijaviti ovdje, a sudjelovanje u izboru najboljeg hrvatskog gospodarstva je besplatno. 

Prijave seoskih gospodarstava krenule su 31. ožujka, a traju do 1. rujna. Potrebno je ispuniti prijavni obrazac te zadovoljavati navedene kriterije.

S obzirom da se natječaj organizira u svrhu promocije seoskih gospodarstava u Hrvatskoj, kroz tromjesečnu potragu javnost će biti upoznata s njihovom ponudom kroz reportaže i intenzivnu kampanju na svim platformama Poslovnog dnevnika, 24sata i Večernjeg lista.

Iz razloga što je ovaj oblik poslovne turističke i gastronomske ponude u Hrvatskoj sve zastupljeniji, organizatori i sponzori Gastrofeja 2014. odlučili su istražiti gdje se kriju oni najbolji.

Među prijavljenim seoskim gospodarstvima Barbierijev žiri odabrat će osam finalista koji zadovoljavaju tražene kriterije, a zatim će ih i posjetiti te im dodijeliti nagrade prema određenim kategorijama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije