Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatan otok

Dobitnici nagrada 4 paketa Pošip i Plavac barrique a la carte vina

Vina Zlatan otok
VL
01.08.2014.
u 11:54

Dobitnicima će nagrade stići na kućnu adresu.

METRO i Vecernji.hr nagrađuju vas sa 4 paketa Pošip i Plavac barrique a la carte vina vinarije Zlatan otok.

Dobitinici su nagrada:

  • INES RNJAK HABIJANEC, Velika Gorica
  • SLAĐANA MARINKOVIĆ, Medinci
  • ANTONIA PANTELIĆ, Ferdinandovac
  • BOGDANA VALLA, Sisak
     

Dobitnicima će nagrade stići na kućnu adresu.

Nakon vina Terra Unica i suradnje s istarskim vinarom Francom Cattunarom, METRO tržištu predstavlja LIMITED i A LA CARTE liniju vina nastalih u suradnji s vrhunskom dalmatinskom vinarijom Zlatan otok.

Vinarija Zlatan otok i njen začetnik, Zlatan Plenković dobro su poznati ljubiteljima vrhunskih vina. Ovaj privatni vinar u Hrvatskoj godišnje proizvodi 900.000 butelja te po kvaliteti i količinama svojih vina već nekoliko godina nosi epitet vodećeg privatnog vinara u zemlji, ali i u regiji.

Vrhunska, već dobro znana četvorka vrhunskih vina vinarije Zlatan otok, u METRO izdanju dobiva epitete limited i a la carte.

Kvalitetno suho bijelo vino „Zlatan otok“, limited edition u ambalaži od jedne litre zlatno žute boje te svježeg i pitkog okusa sa svojstvenom aromom južnih vina porijeklom s hvarskog vinogorja dolazi kao kombinacija tri različite sorte vina: bogdanuša, prč i mekuja te se odlično slaže uz svježe salate, tjestenine, školjke i ribe sa žara.

Vrhunsko suho bijelo vino „Zlatan pošip“, a la carte (0,75l) punog i osebujnog okusa sa svojstvenom aromom suhim marelica i smokava, odnjegovano je podno Biokova, na makarskom vinogorju te je idealno uz jela od plemenite bijele ribe, piletinu, tjesteninu sa plodovima mora, školjkama pripremljenim na razne načine i svježim kamenicama.

Kvalitetno suho crno vino „Zlatan Babić“ limited edition (1l) i a la carte (0,75l) sa izraženim voćnim aromama odnjegovano je u šibenskom vinogorju. U ambalaži od 0,75 l i 1 l idealno je uz pršut i zrelije sireve, meso pečeno na ražnju i roštilju, goveđe gulaše i pašticade te suhomesnate proizvode.

Vrhunsko suho crno vino „Zlatan plavac Barrique“ a la carte (0,75l) odnjegovano na području „hvarskih plaža“ pod nagibom od 40-60 stupnjeva hrvatsko je vino sa najviše inozemnih priznanja i medalja. Ovo vrlo elegantno vino bogate strukture sa laganom animalnom notom, aromama suhe šljive, višnje i čokolade izrazito južnjačkog karaktera i snage idealno je uz pikantne morske delicije te za posebne prigode i jela od najkvalitetnijeg mesa janjeta, junetine i divljači te plemenite sireve.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije