Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvježenje

Crabbie's Ginger Beer stigao u Hrvatsku

Crabbie's Ginger Beer
Foto: PR FOTO
1/4
15.12.2014.
u 12:59

Prvi alkoholni ginger beer u Hrvatskoj dolazi u dvije verzije: Crabbie’s Original i Crabbie's Raspberry s okusom maline

Crabbie's Ginger Beer napokon je stigao u Hrvatsku. Crabbie's je jedan od najpopularnijih ginger beer brandova dostupnih u 53 zemlje svijeta, a na hrvatsko tržište dolazi u dvije verzije: Crabbie’s Original Alcoholic Ginger Beer i Crabbie's Raspberry Alchoholic Ginger Beer s okusom maline.

Dobar ukus i mašta potrebni su kako bi se stvorilo piće toliko ukusno da se suprotstavlja testu vremena. Korijene karakterističnog Crabbie’s Original Alcoholic Ginger Beer možemo pronaći na početku devetnaestog stoljeća. John Crabbie iskoristio je pun potencijal ovih uzbudljivih vremena kako bi pokazao svoj pionirski duh, eksperimentiravši s egzotičnim biljem, začinima i naravno đumbirom.

Crabbie's Original, koji se poslužuje na ledu s kriškom limuna ili limete, pažljivo je proizveden napitak po originalnom receptu Johna Crabbiea starom 200 godina. Đumbiru uvezenom s dalekog istoka dodaju se četiri tajna sastojka što rezultira osvježavajućim ginger beer napitkom s pikantnim i svježim okusom đumbira. Osim Crabbie's Original na hrvatsko tržište stigao je i Crabbie's Raspberry Alchoholic Ginger Beer koji nudi isti osvježavajući okus kao i Crabbie's original, no uz manje okusa đumbira i više okusa svježih malina.

Lansiranje Crabbie's Ginger Beer, održano je sinoć na partyu u zagrebačkom klubu Katran, gdje su brojni uzvanici i predstavnici medija imali priliku degustirati prvi alkoholni ginger beer u Hrvatskoj. Osim u svježem okusu Crabbie's pića, u Katranu se moglo uživati i u bogatom programu koji su vodili Iva Šulentić i Mario Petreković, kao i odličnom glazbenom nastupu benda Vindon Havin. U okusima osvježavajućeg pića Crabbie's Ginger Beer uživali su i Dražen Scholz, bubnjar Parnog valjka, poznati bloger Domagoj Jakopović Ribafish, TV voditeljica i pjevačica Ida Prester Peševski , radijska voditeljica i pjevačica Jana Fabijanić.

„Ponosni smo što smo doveli prvi alkolholni ginger beer na hrvatsko tržište. Crabbie's je vodeći alkoholni ginger beer brand na svijetu i sigurni smo da će i u Hrvatskoj pronaći svoje ljubitelje. Ova će inovacija sigurno razveseliti mnoge hrvate tijekom sezone blagdana, a sjajna stvar kod ovog proizvoda je što ga se može piti na više načina – „čisti“ s ledom ili pomiješan s vašim omiljenim žestokim pićima, a u svakoj kombinaciji je zaista odličan. Naša tvrtka Domak već ima povijest lansiranja premium brandova na tržište, poput Bavaria premium piva pa stoga vjerujemo da će i Crabbie's biti još jedan primjer uspješnog premium branda na tržištu“, izjavio je Ante Ljubić, direktor tvrtke Domak koja je uvoznik Crabbie's Ginger Beer pića za Hrvatsku.

Crabbie's Ginger Beer možete pronaći u trgovinama Konzuma po promotivnoj božićnoj cijeni od 9,99 kuna za limenku od 440ml, kao i u ugostiteljskim objektima Buzz Bar, Katran, Mojo, Teatar Bar i Alcatraz, po cijeni od 25 kuna za bocu od 330ml.

Crabbie's će nesumnjivo naći svoju publiku kao prvi alkoholni ginger beer na hrvatskom tržištu, nudeći osvježenje onima koji vole isprobavati nove stvari i koji žive život punim plućima.

Vrijeme je za Crabbie's!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije