Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

CEWE Fotoknjiga – čuvar uspomena

CEWE
Foto: CeWe
1/6
PR
Autor
PR članak
23.04.2014.
u 08:15

Ljepljenje slika u fotoalbume postalo je prošlost. Puno zanimljivije i originalnije je uspomene na drage ljude i lijepe trenutke složiti u CEWE Fotoknjigu, koja pruža mnogo mogućnosti pa će zadovoljiti i najzahtjevnije kreativce.

CEWE FOTOKNJIGA je rješenje i za sve one koji svoje uspomene (digitalne fotografije) čuvaju na CD- ima, računalima i vanjskim diskovima, a gdje je jako lako ostati bez njih.

Nakon što je vrlo jednostavno i brzo oblikujete vlastitim kreativnim idejama, postaje prava knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta izrade.

Kako je izraditi? Jednostavno i brzo.

  1. skinite besplatni foto programa s internet stranice www.cewe.hr
  2. u programu izaberite željenu Fotoknjigu te je oblikujte
  3. klikom na „Dodaj u košaricu“ pošaljite Fotoknjigu u izradu
  4. uživajte u listanju svoje Fotoknjige i prisjećanju na predivne trenutke

Uvođenjem najnovije verzije fotoprograma za izradu Fotoknjiga, CeWe je na hrvatskom tržištu postavio nove standarde, a svi oni koji žele sačuvati svoje uspomene su dobili puno noviteta.

VIDEO U CEWE FOTOKNJIZI – Nemoguće je postalo moguće

Svakako najveća i najzanimljivija novost koju za sada na tržištu pruža jedino CeWe fotoprogram je mogućnost umetanja vaših video uradaka u Fotoknjigu. Kako?

  1. prilikom oblikovanja svoje Fotoknjige, svoj video isječak samo povučete iz foldera s računala (po sistemu „drag&drop“) na željeno mjesto u Fotoknjizi
  2. program će sličici koja će se pojaviti na stranici, automatski pridružiti QR kód i pohraniti video na period od tri godine
  3. prilikom listanja svoje Fotoknjige, QR kód očitajte pomoću svojeg pametnog telefona ili tableta te ukoliko ste spojeni na internet, video će su u roku par sekundi pokrenuti

Za ovu inovaciju, CeWe je na posljednjem svjetskom fotosajmu u Kölnu dobio prvu nagradu za inovativnost u fotoindustriji, a svim svojim korisnicima omogućio da se svojih uspomena prisjećaju na još upečatljiviji način koji neće ostaviti ravnodušnim nikoga tko bude listao takvu Fotoknjigu.

Video kojeg postavljate u Fotoknjigu nema ograničenje po osnovi svoje veličine već trajanja pa je tako max. moguća duljina videa od 5.min, a cijena pohrane od 3 god. za jedan video je 12,90 kn.

Još jedan od noviteta koji nam stiže s novim CeWe fotoprogramom su i Fotoknjige na sjajnom fotopapiru. Uz već postojeći mat fotopapir, sjajni fotopapir daje novu dimenziju vašim fotografijama koja se ističe briljantnim bojama kao i mogućnošću postavljanja fotografije preko obje stranice, ali bez gubitka dijela vizuala u sredini.

Svakako odličan izbor za sve one koji žele dati svojoj Fotoknjizi dozu ekskluzivnosti.

Svim novoregistriranim korisnicima u povratnom mailu dobrodošlice poklanjamo kód s 30% popusta na bilo koju CEWE Fotoknjigu kao i kód za besplatnu izradu 10 digitalnih fotografija Premium kvalitete dimenzije 10x13,5 cm.Postanite dio naše velike obitelji.Isplati se!

O svim našim proizvodima i novitetima se možete dodatno informirati na cewe.hr

Foto: CEWE

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?