Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodska fišijada

Najbolji riblji paprikaš skuhao Ivan Sever

fišijada (1)
Foto: Dušan Mirković/Pixsell
05.07.2015.
u 13:05

Sudjelovalo je 90 ekipa, a mirisu ukusne kuhane i pečene ribe mogao je odoljeti malo tko od nekoliko tisuća posjetitelja

Ivan Sever iz Velike Kopanice pobjednik je tradicionalnog natjecanja u kuhanju ribljeg paprikaša, koje je u organizaciji gradske Turističke zajednice i županijskog Sportsko-ribolovnog saveza održano u Slavonskom Brodu.

Drugo mjesto osvojio je Ivan Krajina iz Slavonskog Broda, a treći je Andrija Kovač iz Darde u Baranji.

Sudjelovalo je 90 ekipa, a mirisu ukusne kuhane i pečene ribe mogao je odoljeti malo tko od nekoliko tisuća posjetitelja, koji su imali jedinstvenu prigodu kušati fiš iz raznih kuhinja. 

>>Na obali Kupe održana tradicionalna fišijada

>>Uz izvrsnu ribu i papriku, za dobar fiš neophodna je i ljubav

Komentara 2

NR
Nečeš.razbojniče
22:01 05.07.2015.

Molim vas objasnite mi kako je ta sudacka komisija probala 90 jela i nakon toga odlucila koja su najbolja kad je opce poznato da nakon 8-9 jela nepca otupe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije