Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bled – najljepši simbol Slovenije

bled
Foto: Megabon
1/4
PR
Autor
PR članak
26.04.2015.
u 08:15

Slovenci predivni Bled ponosno predlažu svakom turistu koji se zanima za najveće ljepote Slovenije. I potpuno su u pravu! Ljepota prirode zaista ostavlja bez daha. Prirodne ljepote, povijesna mjesta i povoljan zemljopisni položaj južno od Alpa, Bled su učinili idealnom destinacijom za romantičare, obitelji i sportaše.

Ono što čini Bled tako posebnim je priroda. Oblikovala je najljepše oblike, dodala im prizvuk nježnosti te ih ovila predivnim bojama. Bledski dvorac, jezero i otočić u sredini s crkvom Marijina Uznesenja najljepši su slovenski simboli nadaleko poznati u svijetu, dok su bledske slasne kremšnite ipak poznatije samo u našem kraju. Klizanje kroz modro-zelene površine jezera, obilazak otočića s bujnim zelenilom, šetnja kroz kanjon divlje rijeke Radovne, silazak u tajanstvenu špilju, planinarenje okolnim brdima i planinama te pogled na netaktnutu prirodu NP Triglav samo su neke stvari koje obavezno morate obići i napraviti prilikom posjete ovom magičnom mjestu. Uz mnogobrojne proljetne sportove, prilike za izlete, tradicionalne priredbe i bogatu gastronomsku ponudu vaše će putovanje biti potpuno.

Ukoliko još niste posjetili čarobni Bled, ne brinite. Portal Megabon vam nudi idealnu priliku za to! Uz mnogobrojne hotele u Hrvatskoj i Europi, u svoju je ponudu povoljnijih smještajnih kapaciteta uvrstio i proljetnu ponudu apartmana, Bled Apartments. Apartmani Bled Apartments nalaze se na odličnoj lokaciji u blizini glavne cesta prema Bledu, na samo 500 metara od poznatog jezera. Lijepo dekorirani apartmani pružati će vam maksimalan komfor za vrijeme vašeg boravka. Ali ono što je najvažnije od svega jest to da ćete posjetiti najljepši simbol Slovenije i to u najbolje vrijeme – u proljeće kada priroda pokazuje svoje najljepše strane.

Klikom na www.megabon.eu saznat ćete sve dodatne informacije o Megabon ponudi Bled Apartment. Nezaboravni trodnevni odmor na Bledu možete provesti uz 50% popusta. Ponuda od 646 HRK uključuje 2 noćenja u apartmanu za 2 osobe, vožnju brodićem u trajanju od 2 sata, vožnju turističkim vlakićem, besplatni Wi-Fi i osiguran parking za vaše vozilo.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?