Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budi najvatreniji navijač

5 razloga zašto je navijanje bolje uz ćevape!

Jelovnik
Foto: Jelovnik.hr
11.10.2014.
u 08:00

Jelovnik.hr donosi ti 5 razloga zašto navijaš bolje ako si dobro opskrbljen velikim i slasnim porcijama ćevapa. Sigurni smo da će pravim zaljubljenicima u ćevape prvi razlog biti dovoljan, a zadnji poticaj!

5 razloga zašto uz tekmu jesti ćevape:

  1. Ćevapi, kajmak i luk koji, još uvijek topli stižu na tvoju adresu u upravo pečenoj lepinji. Je li potrebno išta drugo reći? Sve navedeno je samo po sebi dovoljno dobar razlog!
  2. Navijanje za Hrvatsku i najvažniju sporednu stvar na svijetu zahtjeva puno energije, koja se jedino može nadomjestiti uz porciju sočnih ćevapa!
  3. Pozvao si ekipu na gledanje utakmice i ne želiš vrijeme za druženje potratiti u kuhinji, onda znaš da je najbolje posjetiti Jelovnik.hr i naručiti nešto što će sve oduševiti – ćevape!
  4. Svako navijanje podrazumjeva i hladno pivo, a tradicija nalaže da se uz ćevape popije dobro pivo.
  5. Na Jelovnik.hr-u možete pronaći ponudu ćevapa već od 15 kuna! Izbor je velik i lako je pronaći restoran za narudžbu u svom kvartu! Restorani su označeni markicom kako bi ti olakšali traženje.

Budi i ti najvatreniji navijač, posjeti Jelovnik.hr i naruči ćevape!

Ključne riječi

Komentara 1

GO
goginjel60
09:48 12.10.2014.

nismo u instanbulu pa hrvati imaju ćevapčiće odkud ĆEVAP tursko jelo se prestavlja kao hrvatsko sačuvaj bože .jedi taj ćevap rak ti ne gine ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije