Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSTAR INFORMATIKA

Speedlink Ledos gaming miš

Speedlink Ledos
Foto: PR FOTO
1/6
29.06.2015.
u 09:30

Miš je odlična kombinacija dobivenog i uloženog. Dizajn je pomno koncipiran s crvenom i crnom bojom te simetričnim presjekom koji će odgovarati i ljevacima i dešnjacima i sveukupno djeluje veoma atraktivno. Bočne strane miša su izbočene i ergonomski prikladno oblikovane za palac i zajedno s guminiranom gornjom površinom miša omogućuju maksimalan grip i kontrolu svakog pokreta.

Duge gaming seanse ga uopće ne umaraju, naprotiv, Ledos ih čini jako ugodnim. Glavni motiv na cijelom mišu je posebno osvjetljenje, a veliki plus miša je i pleteni USB kabel koji je dovoljno dug i vrlo izdržljiv, što je u ovom cijenovnom razredu rijetkost. 

Težina miša je idealna i podloške s donje strane su prikladne za sve vrste podloga, mekane ili tvrde, glatke ili hrapave te je preciznost miša na svima na zavidnoj razini. Miš je rađen primarno za pucačine, jer ima 2 tipke specijalizirane za taj tip igara, prvi omogućuje pritiskom da se DPI smanji s maksimalnih 3000 na 500, kako bi omogućio lakše ciljanje, dok drugi omogućuje brzu pucnjavu jer pritiskom radi dvoklik.

Sveukupno gledajući, miš daje jako puno za uložen novac.

CIJENA: 139 kn

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije