Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roccat asortiman

Roccat Kone Pure Military - gaming miš vrhunskih performansi

Roccat
Foto: Roccat
26.05.2015.
u 14:18

Jeste li spremni za borbu 'prsa u prsa' u kojoj ćete konkurenciju potući do nogu? Roccat vam isporučuje alat s kojim ćete naprosto dominirati.

U posljednjih par godina Roccat proizvodi ponajbolje gaming miševe, posebno kad je omjer 'uloženo-dobiveno' u pitanju. Kone naprosto oduševljava performansama. Ni premalen, ni prevelik, ni prelagan, ni pretežak, Kone Pure Military osvaja svog gospodara na prvu!

Vrhunske performanse su mu neosporne zahvaljujući fantastičnom Pro-Optic (R4) optičkom senzoru od 5000 dpi kojeg prati jednako moćan softver. Performanse i okretnost miša vidljive su odmah i radi se o zaista moćnoj spravi koju je moguće dodatno ugoditi prema vlastitim željama, umjesto toga da se ruka prilagoðava hardveru. U softveru se može podešavati apsolutno SVE, od inkrementalne razlučivosti do minimalne visine za lift off, odnosno koliko je mm potrebno da se senzor 'odlijepi' pri vraćanju miša na sredinu igraće podloge.

Švedski Mionix bio je među prvima koji je u driverima ponudio opciju mjerenja kompatibilnosti podloge i senzora (koja magično uvijek ispadne između 70 i 80%), a Roccat ide korak dalje te nudi kalibraciju miša ovisno o vrsti podloge.

Performanse su na razini na gotovo svakoj podlozi, osjećaj kontrole i nadmoći korisnika nikad ne napušta. Izvrsni Kone Pure Military je dostupan u 3 atraktivne boje - plavi Naval Storm, zeleni Camo Charge i Desert Strike boje pustinjskog pijeska, kao što mu samo ime kaže.

Kone Pure Military i ostatak bogatog Roccat asortimana potražite u trgovinama Instar Informatike ili na www.instar-informatika.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije