Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ IZBOR

5 novih igara za dobru zabavu na iOS-u i Androidu

23.05.2015.
u 12:00

Donosimo vam nekoliko novih igara kojima možete skratiti vrijeme i dobro se zabaviti

Oddwings Escape: Igra upravljanja pticama kroz nepredvidive zamke

Misija je samo jedna, letjeti što je dalje moguće, skupljati novčiće i osloboditi zarobljene Oddwingse iz ralja zlog doktora. Zanimljiv način letenja koji ćete savladati vrlo brzo, što nije slučaj s nekim preprekama i razinama. Istražujte staze...(Besplatno, iOS)

Let's Go Rocket: Još jedna u nizu igara koje igrate jednim dodirom

Cilj je doći što dalje i postići što veći rezultat. Upravljate malenom raketom, dodirom je lansirate i kasnije navodite kroz šumu raznih objekata koji vam stoje na putu. Možete se natjecati protiv prijatelja ili jednostavno rušiti rekorde. (Besplatno, iOS)

Heroes and Castles: Nastavak i dobre RPG strategije obrane dvorca

Izgradite svog heroja koji će predvoditi mnoge velike bitke. Heroja možete nadograđivati raznim oružjem, oklopima i štitovima kako bi što bolje uništavao gobline, kosture i ostale neželjene posjetitelje vašeg dvorca. (2,49 $, iOS)

Knights of Pen & Paper 2: Retroavantura s komičnim situacijama

Igra, možemo reći, malo podsjeća na D&D, igrač predstavlja i gamemastera i igrače za stolom, a cilj je upravljati igrom te ujedno složiti heroje. Novi likovi koji se pojavljuju neizostavni su vilenjaci i patuljci. (6,24/ 4,48 $, iOS, Android)  

Nitro Nation Online: Online utrka bijesnim vozilima

Igra ima odličnu grafiku, a auti su izrađeni gotovo do najsitnijih detalja. Kod ove igre je zanimljivo to što nema čekanja da vam se napuni gorivo ili energija, već za sve vrijede ista pravila. Nema ni premium nadogradnji (Besplatno, iOS, Android)

>> Odabrali smo vam 5 zanimljivih igrica za iOS i Android

>> 5 najboljih igara koje su vladale 2014.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije