Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redovi u Australiji

Započelo ludilo: Prvom kupcu iPhone6 od uzbuđenja ispao iz ruku

iPhone6
Foto: Reuters Screenshot
1/3
19.09.2014.
u 11:11

Ispred trgovine u Sydneyju uoči otvaranja u redu je stajalo 1200 kupaca, a neki od njih doputovali su čak i iz SAD-a kako bi se domogli svog primjerka

Počela je prodaja iPhonea6 u Australiji, a kupci su toliko su uzbuđeni da je prvome od njih Appleov uređaj ispao iz ruku čim je izašao iz trgovine. Uzbuđenje Jacka Cookseyja iz Pertha snimile su kamere televizijske postaje Kanal9.

Kako javlja Reuters, ispred trgovine u Sydneyju uoči otvaranja u redu je stajalo 1200 kupaca, a neki od njih doputovali su čak i iz SAD-a kako bi se domogli svog primjerka.

Mnogi kupci danima su kampirali ispred trgovina, a iz Applea je priopćeno da je kompanija u prva 24 sata zaprimila više od četiri milijuna narudžbi, što je dvostruko više negoli za prethodni iPhone5.

Neki kupci sukobili su se s policijom da bi mogli ostati na svojim mjestima u dugačkim redovima, a drugi su išli na licu mjesta provjeriti je li novi model uistinu tako čvrst kao što se najavljivalo. Tako ga je jedan kupac bacio na pod, no novi model nije prošao ovaj grubi test!

>>Apple u prvih 24 sata zaprimio više od 4 milijuna narudžbi za novi iPhone

>>Pogledajte iPhone 6 i 6 Plus i Apple Watch!

Ključne riječi

Komentara 3

SC
stari.cinober
12:07 19.09.2014.

Koliko blesav moraš biti? Majko mila!

DU
Deleted user
07:50 26.09.2014.

Robovi tehnologije došli su na svoje. U to ime šaljem im svoju najdublju sućut.

Avatar summerlife
summerlife
11:28 19.09.2014.

Šta je tu čudno? Sigurno neće netko pametan stajati u redu za, zamisli, novi ajfuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije