Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štedi živce i vrijeme

Zapetljavaju vam se slušalice? Ovaj trik će ih držati u redu!

slušalice
Foto: Men's health screenshot
1/2
09.07.2014.
u 18:32

Britanski fizičar shvatio je kako riješiti problem koji mnogima ''kida živce''

Koliko ste puta pažljivo spremili slušalice u džep ili torbu i nakon što ste ih izvadili ustanovili da se kabel ponovo zapetljao u čvor? Problem je zaokupio i britanskog fizičara Robert Matthews pa se dao u traganje za metodom koja bi mogla spriječiti zapetljavanje kabla.

Na radost svih ljubitelja dobre glazbe pronašao ju je i spasio mnoge od neželjenih situacija u budućnosti!

Kako je prikazano na snimci, cijeli trik sastoji se od pričvršćivanja slušalica s dvije obične uredske spajalice za papir. Slušalice najprije treba pričvrstiti zajedno, a zatim saviti žicu tako da audio priključak bude prislonjen uz slušalice. Žice se potom ponovo pričvrste odmah ispod slušalica i tek tada napravi petlja. Na taj način smanjit će se dužina kabla prije negoli se sprema što će i višestruko umanjiti mogućnost njegova zapetljavanja.

>>Earin su najmanje bežične slušalice na tržištu

Komentara 3

VI
virkom
20:12 09.07.2014.

Ma ovo mi je baš trebalo. Sad će ući u prodaju i spajalice za papir kao oprema za slušanje muzike.

DU
Deleted user
22:41 09.07.2014.

Bravo novinari,placu zasluzujete

DU
Deleted user
02:31 08.08.2014.

Autor: VL ... pa tko ste vi koji pišete često na srpskom ili bosanskom... Mi Hrvati govorimo ... ide na živce ... jede mi živce ... a nikada ... kida živce ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije