Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SONY

Xperia T3 stiže nam u kolovozu po cijeni od 2999 kuna

Sony Xperia T3
Foto: Sony
1/3
13.08.2014.
u 12:02

T3 se ističe zaslonom HD Triluminos od 5,3 inča i kućištem od nehrđajućeg čelika

Sonyjev smartphone Xperia T3, koji je predstavljen u lipnju, u kolovozu stiže na hrvatsko tržište. Bit će dostupan u slobodnoj prodaji u crnoj boji po cijeni od 2999 kuna.

T3 se ističe zaslonom HD Triluminos od 5,3 inča i kućištem od nehrđajućeg čelika. Opremljen je kamerom od 8 megapiksela sa senzorom Exmor RS for mobile, koja, tvrde u Sonyju, omogućava snimanje iznimnih fotografija i u uvjetima lošeg osvjetljenja te četverojezgrenim procesorom Snapdragon Qualcomm od 1,4 GHz. Podržava 4G mreže, a dolazi s operativnim sustavom Android 4.4 Kitkat.

>> Ultraglasna Xperia E1 i velika Xperia T2 Ultra

>> Xperia Z1 Compact - ista tehnologija, manji ekran

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije