Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ELEGANTNI DIZAJN

Vivax Fly3 oduševio domaće ljubitelje tehnologije

Vivax Fly3
Foto: VIVAX
1/4
08.12.2016.
u 14:13

Korisnicima je za pohranu dostupno 16 GB, a 3GB radne memorije osiguravat će neometan rad uređaja.

Vivax Fly3, pametni telefon hrvatskog proizvođača Vivaxa oduševio je domaće ljubitelje tehnologije.

Ovaj elegantni model ima ekran veličine 5-inča, 3GB RAM-a te je opremljen Android sustavom 6.0. Stražnja kamera ima 13 MP dok prednja kamera za selfije ima 5 MP.

Korisnicima je za pohranu dostupno 16 GB, a 3GB radne memorije osiguravat će neometan rad uređaja. Vivax Fly3 ima i opciju brzog punjenja kao i 4G podršku za brzo surfanje.

- Fly 3 je u vrhu po specifikacijama u odnosu na druge mobilne uređaje istog cjenovnog ranga te se, uzimajući u obzir performanse ovog modela, ističe u odnosu na konkurenciju. Ovaj model nudi elegantan i privlačan dizajn bijele boje s rose gold ili srebrnim metalnim okvirom i poliranim rubovima te stakleni izgled stražnjeg kućišta – time je hardverska priča upakirana u izniman dizajn - objavili su iz Vivaxa.

>> Novi hrvatski mobitel s dvije SIM kartice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije