Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Savijaju nove iPhone po Appleovim trgovinama - evo kako je prošlo

Savijali nove modele iPhonea
Foto: Youtube
1/5
30.09.2014.
u 23:26

Dvojica britanskih tinejdžera otišla su korak dalje te su odlučili sami provjeriti kakva je situacija na terenu - u Appleovim trgovinama.

Priča oko savijanja iPhonea 6 Plus se ne stišava, a dvojica britanskih tinejdžera otišla su korak dalje te su odlučili sami provjeriti kakva je situacija na terenu - u Appleovim trgovinama.

U petminutnom videu objavljenom na YouTubeu dvojica 15-godišnjaka ulaze u jednu od Appelovih trgovina i bacaju se na posao - savijanje novih modela iPhonea. No, dječaci su upotrijebili toliku silu da je telefonu iskočio zaslon zbog čega su zaključili kako moraju pobjeći da ne bi morali platiti štetu.

Nakon svega su upitali i djelatnika trgovine svija li se iPhone 6 Plus ili ne, piše Daily Mail.

Podsjetimo, optužbe na račun novog iPhonea o savijanju proširile su se društvenim mrežama, a cijeli je slučaj dobio naziv Bendgate. U Appleu tvrde da se radi o pretjerivanju i da prilikom normalne upotrebe telefona iznimno rijetko dolazi do savijanja.

Kako je izgledalo testiranje dvojice tinejdžera pogledajte u priloženom videu.

>> Evo kolika je sila zapravo potrebna da se iPhone 6 savije

>> Oglasili se iz Applea – evo što kažu o savijanju ekrana novog iPhonea!

Komentara 5

T1
t111
05:46 01.10.2014.

koji maloumnici... to treba preko koljena pa remenom po goloj guzici,a onda im dati da rade vikendima i praznicima da refundiraju napravljenu stetu.

Avatar cluesblues
cluesblues
23:56 30.09.2014.

ovo je cisto divljastvo - ta dva budalasta klinca bi trebalo pronaci i naplatiti stetu koju su napravili od njihovih staraca...

Avatar Milokliz
Milokliz
14:40 01.10.2014.

Savijali bi oni meni krampove i lopate na kopanju po kazni dok ne otplate štetu što su napravili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije