Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVANCIJA

Kućica za pse s trakom za trčanje, bazenom i LED TV-om

kućica za pse
Foto: David Parry/Press Association/PIXSELL
1/6
05.03.2015.
u 09:12

Aparat s hranom izbacuje pseće poslastice u zdjelicu nakon što ljubimac šapom pritisne za to predviđeni gumb

Proizvođači opreme za kućne ljubimce iz godine u godinu nude sve zanimljivije proizvode za pse i mačke. Posljednja u nizu je Samsungova kućica za pse predstavljena u engleskom gradu Birminghamu koja psima nudi udobne jastuke za izležavanje ispred LED televizora koji sami uključuju.

Tu je i aparat s hranom koji pseće poslastice izbacuje u zdjelicu nakon što ljubimac šapom pritisne za to predviđeni gumb, a kako se vaš četveronožni prijatelj ne bi udebljao ili zapustio uz hranu i TV, tu su traka za trčanje s podlogom od umjetne trave, kao i maleni bazen u kojem se pas može okupati nakon trčanja.

>> Kućni ljubimci dobili svoju društvenu mrežu

>> Novi zakon tretirat će kućne ljubimce kao živa bića s osjećajima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije