Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATE9 PORSCHE DESIGN

Samo za odabrane: Huawei će ovaj mobitel naplaćivati više od 10 tisuća kuna

mate 9 porsche
Foto: Huawei
1/2
03.11.2016.
u 17:24

Mate 9 Porsche design bit će napravljen u limitiranoj seriji.

Huawei je u Münchenu predstavio svoja dva uređaja kojima ciljaju na sam vrh tehnološke industrije. Riječ je o uređajima Mate 9 i Mate 9 Porsche design koji, kako sigurno pretpostavljate, ima paprenu cijenu.

'Obični' Mate 9 dolazi s 5,9 inčnim 2.5D zaslonom rezolucije 1920x1080 i velikom baterijom od 4000 mAh koja bi mu trebala bez problema osigurati autonomiju od jednog dana, vjerojatno i više. Zahvaljujući opciji brzog punjenja, za puni kapacitet baterije treba pričekati 90 minuta.

Mobitel pokreće Kirin 960, osmojezgreni procesor koji se sastoji od 4 A73 2,4GHz jezgre i četiri jezgre koje rade na 1,8GHz.

Kamere su napravljene u suradnji s Leicom te se na poleđini nalaze dvije kamere od 20MP i 12MP. Kamere imaju optički stabilizator te je moguće snimanje 4k videa.

Uređaj je opremljen s 4GB RAM-a, a interna memorija iznos 64GB.

Na mobitelu će se nalaziti sustav EMUI 5.0, temeljen na Nougatu, zbog kojeg će uređaj tijekom vremena postati još "inteligentniji i efikasniji" jer će pratiti vaše korištenje uređaja. Mobitel dolazi u šest boja, a stajat će 699 eura

Mate 9 Porsche design bit će napravljen u limitiranoj seriji s cijenom od čak 1395 eura. Ekran je nešto manji i dolazi s 5,5 inča, a u njemu ''kuca'' isti procesor kao u ''običnoj'' verziji. Kapacitet baterije je ostao isti, no radna memorija je veća i iznosi 6GB RAM-a. Za pohranu je osigurano velikih 256GB.

>> Iz Kine dolazi revolucionarni koncept: 'Svaki štreber ima fantaziju o ultimativnom pametnom telefonu'

>> Napadaju iPhone: Google ima novu seriju mobitela s neograničenim kapacitetom za fotke i videa

Komentara 2

Avatar future Gohan
future Gohan
13:49 04.11.2016.

Vlasnik sam Mate 8, i mogu s svoje strane samo napisati, kome treba brz, kvalitetan, robusan i veiliki smatrfone, neka ne razmišlja puno... ja jesam, prije nego sam s Sony prešao na ovu marku, jer Kinezi ovo, Kinezi ono, ali mog je zmaj i točka. A baterija, ma što da napišem, jedostavno sam čitao prije po forumima i nisam vjerovao, da smatrfone s 6 inčnm zaslonom troši tako malo... uz uporebu, gledanje videa, pokoja igrica, zvanje i viber, baterija traje dva dana, nevjerovatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije