Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pratite trendove fitness industrije?

Mobile Action Technology
Foto: Mobile Action Technology
1/3
PR
Autor
PR članak
16.04.2014.
u 08:45

Mobile action Hrvatska Vam po pristupačnoj cijeni nudi novitete u području tehnologije i fitness-a. Povezivost s aplikacijama, dijeljenje aktivnosti na društvenim mrežama, gps praćenje, analiza treninga i natjecanja samo su neke od prednosti Mobile Action proizvoda.

Odavno je poznato da ljudi žele više, brže i jače. I tome će uvijek težiti. Mobile Action Technology Inc., je osnovana 1999. i danas je vodeći isporučitelj na području razvoja komunikacija i odjevnih senzorskih uređaja koje omogućuje GPS, GSM i Bluetooth®Smart tehnologija. Tu se nalaze različiti 2G mobilni telefoni spojeni u ‘oblak ‘, pametni odjevni senzorski uređaji i GPS uređaji za registriranje podataka i sport, koji zadovoljavaju današnje zahtjeve različitih segmenata tržišta. Ono što ističe MobileAction je da su svi proizvodi kompatibilni sa Android i Apple uređajima.

Danas, uz pomoć tehnologije možemo kontrolirati trening i tijek natjecanja. Kako profesionalni sportaši tako i rekreativci. Jedan od noviteta je spajanje pulsmetra HRM 10 direktno na Vaš mobilni telefon. Prednosti su mu lako povezivanje, precizni podaci, dijeljenje na društvenim mrežama. Napredak tehnologije omogućuje rad bez smetnji, što se prije dešavalo sa uređajima koji su bili istog cjenovnog razreda, a smetali su im dalekovodi, drugi pulsmetri i ostalo.

Sada je tu Bluetoth tehnologija 4.0 kojom se pulsmetar HRM 10 povezuje s Vašim mobilnim uređajem. Samim time će podaci biti točni i moći ćete pratiti rutu, potrošnju kalorija, tempo i brzinu bez obzira odrađujete li trening, natjecanje ili testiranje Vaših sposobnosti. HRM 10 je osim povezivosti s mobilnim uređajima moguće povezati i s ostalim našim proizvodima poput ručnog sata GT 900 Pro, te biciklističkog kompjutera GT 820. U slučaju da nemate kompatibilan mobilni uređaj, po vrlo pristupačnoj cijeni možete kod nas nabaviti navedene uređaje i pratiti svoj napredak. Pratite nas na Facebook-u, gdje možete pogledati više informacija o Mobile Action uređajima i osvojiti zanimljive nagrade.

Citius! Altius! Fortius!

Više možete saznati na www.mobileaction.hr

Želite prijaviti greške?