Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOSTAVNA PRIJAVA

Poklon ispod bora vas je razočarao? Meizu to želi ispraviti i iznenaditi vas odličnim poklonom

pokloni, bor
Foto: Shutterstock
27.12.2016.
u 17:02

U objavi na Twitteru stoji link koji će vas odvesti do obrasca gdje ćete jednostavno upisati ime, adresu elektroničke pošte i opisati poklon koji ste dobili

Još jedan je Božić iza nas, mnogi su se već vratili svojim obavezama i sve što ih podsjeća na te dane su ugodno druženje u obiteljskoj atmosferi kao i neizostavni pokloni koje su dobili pod borom.

Neki su oduševljeni poklonima dok su drugi razočarani. Ako ste i vi u ovoj drugoj skupini, ne očajavajte jer postoji mogućnost da vam se sreća okrene.

Meizu je na svojem Twitteru objavio da će "najgori poklon" zamijeniti za Meizu PRO 6 Plus. Ovaj pametni telefon s ekranom od 5,7 inča i 4GB RAM-a svakako bi popravio raspoloženje osobe koja nije zadovoljna svojim poklonom.

Uređaj ima osmojezgreni procesor čija frekvencija ovisi uzimate li 64GB ili 128GB verziju.

U objavi na Twitteru stoji link koji će vas odvesti do obrasca gdje ćete jednostavno upisati ime, adresu elektroničke pošte i opisati poklon koji ste dobili. 

Na Twitteru su objavili i neke od odgovora koji su urnebesni. Tako je jedna osoba napisala da mu se za Božić vratila bivša cura dok drugi tvrdi da mu je sestra poklonila rolu papira.

>> Još niste kupili poklone za Božić? Pogledajte ove mobitele koji vam neće izbiti posljednju kunu iz novčanika

>> Umjetna inteligencija, odličan ekran i snažan procesor glavne su odlike nove perjanice kineskog proizvođača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije