Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IFA u Berlinu

Počeo najveći sajam potrošačke elektronike u Europi, očekuje se 200.000 posjetitelja

IFA Berlin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
04.09.2015.
u 14:49

Samsung, Intel, Huawei, Motorola i mnoge druge jake tehnološke tvrtke objavile su svoje nove jake proizvode koje su specijano čuvali za IFA-u

Najnoviji gadgeti najvećih tehnoloških kompanija, ali i cijelog niza manjih proizvođača od danas se predstavljaju javnosti u Berlinu. Počela je IFA, najveći sajam potrošačke elektronike u Europi na kojem se očekuje preko 200.000 posjetitelja.

Zaljubljenici u gadgete moći će iz prve ruke isprobati najnovije tehnologije i uređaje, od novih modela smartphonea, pametnih satova, laptopa i televizora pa sve do dronova, robota, pametnih veš mašina i frižidera, wi-fi kuhala za kavu ili blokera reklama na vašem televizoru.

Samsung, Intel, Huawei, Motorola i mnoge druge jake tehnološke tvrtke objavile su svoje nove jake proizvode koje su specijano čuvali za IFA-u. Samsung je objavio svoj novi Gear2 pametni sat, Sony je objavio svoj novih flagship mobitel Z5, Huawei pak svoj Mate S smartphone, Intel je predstavio 6. generaciju svog mikroprocesora baziranom na 14nm mikročipu koji će pokretati najbrže nove hibridne laptope, ali i cijeli niz drugih uređaja.

Tema sajma najviše je otišla u smjeru povezanosti svih uređaja u kućnom okruženju.

>> Još moćnija kamera Sonyjeva aduta Z5

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije