Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA KONTAKTA

Neki tetovirani korisnici imaju problema s Appleovim satom

Apple Watch
Foto: Screenshot Youtube
1/2
29.04.2015.
u 09:29

Senzori u Apple Watchu navodno nemaju kontakt s kožom na tamno tetoviranim zglobovima

Nekoliko korisnika Appleova pametnog sata Watch požalilo se kako sat ne osjeća kontakt s njihovim tamno tetoviranim zglobom, dok normalno radi na netetoviranom zglobu, prenose američki mediji.

Jedan korisnik, Nathan Hodgetts, objavio je video na kojemu se može vidjeti kako unosi lozinku za pristup satu, ali bez uspjeha, jer Watch ne osjeća kontakt s njegovom kožom.

Michael Lovell pokazao je i kako se aplikacija za fitness zaustavlja svakih nekoliko sekundi dok mu je uređaj na tetoviranom dijelu ruke. Kontaktirao je Appleovu podršku za korisnike, gdje su mu odgovorili da je problem vjerojatno u tome što senzori nemaju kontakt s kožom.

Jedan tetovirani korisnik je kao privremeno rješenje isključio detekciju zgloba, no to mu je onemogućilo korištenje funkcija kao što je usluga za plaćanje Apple Pay.

 

>> Najskuplji Apple Watch košta 17.000 dolara, predstavljen i najtanji MacBook

>> Unatoč prvim kritikama, nema straha za Appleov sat

Komentara 3

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
11:47 29.04.2015.

ahahahahahahaha

Avatar strazar
strazar
10:07 29.04.2015.

imaju veci problem u glavi nego sa tim sokocalom

HE
hermet
08:05 01.05.2015.

Nisu si mogli kupiti normalan sat koji samo pokazuje vrijeme i ništa više? Bez brige, RFID čip će riješiti sve njihove probleme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije