Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Nasjeli na šaljivi savjet i bušilicom napravili 'ulaz za slušalice' na svojim iPhoneima

iphone 7
Foto: Screenshot
1/2
24.09.2016.
u 17:13

"Upravo sam ovo učinio, ali iz slušalica ne dolazi zvuk"

Jedna od najvećih promjena na novom iPhoneu 7, koji je predstavljen ranije ovog mjeseca, jest izostavljanje klasičnog 3,5-milimetarskog ulaza za slušalice. To se mnogim korisnicima nije svidjelo, a "rješenje" je ponudio jedan šaljivac na internetu - jednostavno si napravite ulaz bušilicom s nastavkom od 3,5 milimetara. Snimio je čak i video-instrukcije za bušenje koje su na YouTubeu pogledane više od 8 milijuna puta.

Iako je većini bilo očito da je riječ o šali, neki su ovaj savjet, čini se, shvatili ozbiljno, pa su stvarno bušilicom sredili svoj skupocjeni smartphone.

- Probao sam ovo i završio s uništenim displayem - napisao je korisnik po imenu James Ceja.

- Stvarno sam učinio najveću pogrešku svog života pogledavši ovaj video - dodao je.

Drugi korisnik upitao je koju veličinu nastavka bušilice treba koristiti kako si ne bi uništio mobitel, a drugi je rekao da je shvatio da je riječ o šali kada je rupu već napola izbušio. Onima koji su nasjeli na štos nisu pomogli ni zajedljivi komentari pametnijih korisnika.

- Upravo sam ovo učinio, ali iz slušalica ne dolazi zvuk - napisao je Ste Richards, na što mu je Sebastien RK odgovorio: - Trebaš bušiti dublje.

>> Velika prevara: Mladi Hrvati masovno uplaćivali za iPhone, ali uređaj nisu dobili

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
17:55 24.09.2016.

i onda da čujem koja socijalna i društvena skupina kupuje i obožava iphone... njima nije problem dati 100 dolara više za model sa 16 gb većom memorijom. usb stick sa 16 gb je 50 kuna.

U1
ursus_1212
07:28 25.09.2016.

To je taj profil ljudi koji kupuje Ajfon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije