Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
financijski savjetnik

Korisnicima kartica iPhone 6 i iPhone 6 Plus dostupni na 24 rate bez kamata

iPhone 6
Foto: Reuters/PIXSELL
17.12.2014.
u 12:37

Pogodnost narudžbe uređaja iPhone 6 i iPhone 6 Plus te Samsung Galaxy SIII mini VE i Samsung Galaxy Tab 4 ostvaruju svi korisnici Standardne, Zlatne, Platinum ili go!card MasterCard kartice

P: Primijetio sam reklamu za narudžbu uređaja iPhone 6 i iPhone 6 Plus na rate, bez kamata, u poslovnicama Zagrebačke banke. Kako mogu naručiti uređaj i koja je cijena?

Marin B. (Karlovac)

O: Pogodnost narudžbe uređaja iPhone 6 i iPhone 6 Plus te Samsung Galaxy SIII mini VE i Samsung Galaxy Tab 4 ostvaruju svi korisnici Standardne, Zlatne, Platinum ili go!card MasterCard kartice. Postojeći korisnici MasterCard kartica Zagrebačke banke mogu u poslovnicama Banke naručiti navedene uređaje, dok klijenti koji nemaju MasterCard karticu mogu predati zahtjev za odobravanje kartice, a uređaj naručiti nakon što ona bude izrađena.

Sve uređaje moguće je platiti na 24 rate bez kamata i naknada, pa tako svoj iPhone 6 16 GB možete plaćati 249 kuna mjesečno, a iPhone 6 Plus 16 GB 287 kuna mjesečno. Ako su vam draži Android uređaji, Samsung Galaxy SIII mini VE možete plaćati samo 49 kuna mjesečno, dok mjesečna rata za Samsung Galaxy Tab 4, 10'' iznosi 99 kuna. Cijene uključuju PDV. Pogodnost plaćanja uređaja na rate bez naknada i kamata možete ostvariti do 28. veljače 2015. Količine su ograničene pa predlažemo da čim prije svratite u neku od poslovnica Zagrebačke banke gdje možete naručiti uređaj kojim ćete razveseliti sebe i bližnje povodom blagdana. MasterCard kartice, Standardna, Zlatna ili Platinum kao kartice s odgodom plaćanja te go!card kao kreditna kartica pružaju korisnicima brojne prednosti te jednostavnost korištenja i prihvaćenost u cijelom svijetu. Standardnu, Zlatnu ili Platinum karticu možete koristiti za kupnju roba i usluga na milijunima prodajnih mjesta i na internetu uz najviši sigurnosni standard, za jednokratno plaćanje i kupnju na rate bez kamata i naknada, potrošačke kredite do 36 rata na mnogobrojnim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, gotovinske kredite do 24 rate u poslovnicama Zagrebačke banke. Go!card MasterCard karticu možete koristiti za mjesečno otplaćivanje jednokratno učinjenih troškova i kupnju na rate bez kamata i naknada te kao kartični revolving kredit uz isplatu gotovine na bankomatima i u poslovnicama u zemlji i inozemstvu, podizanje do 5000 kuna mjesečno. Za sve dodatne informacije obratite se bankarima u Vama najbližoj poslovnici, putem e-poslovnice, na infotelefon 0800 00 24 ili doznajte detalje na internetskoj stranici www.zaba.hr.

>>20 savjeta kako financijski preživjeti 2015.

>>Upitnik vezan uz sprečavanje pranja novca zakonom je propisana obveza

Komentara 2

Avatar Hulk001
Hulk001
12:42 17.12.2014.

Lopovi bankarski vas navlače!!!!!!!!

Avatar cetiri
cetiri
13:34 17.12.2014.

Nemojte nasjesti na ovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije